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Data do documentoTítuloAutor(es)
15-Mai-2022Development and characterization of starch-based films added ora-pro-nobis mucilage and study of biodegradation and photodegradationOliveira, Natália Leite; Oliveira, Ana Carolina Salgado de; Silva, Sergio Henrique; Rodrigues, Adrise Aparecida; Borges, Soraia Vilela; Oliveira, Juliano Elvis de; Resende, Jaime Vilela de
2021Drying of ‘yacon’ pretreated by pulsed vacuum osmotic dehydrationOliveira, Letícia F.; Corrêa, Jefferson L. G.; Silveira, Paula G.; Vilela, Marina B.; Junqueira, João R. de J.
2021Adsorption isotherms and thermodynamic properties of a butyl functionalized hydrophobic macroporous cryogelPaiva, Thainnane Silva; Nascimento, Rui Gomes; Veríssimo, Lizzy Ayra Alcântara; Bonomo, Renata Cristina Ferreira; Veloso, Cristiane Martins; Resende, Jaime Vilela de; Fontan, Rafael da Costa Ilhéu
5-Ago-2022Fungal community and physicochemical profiles of ripened cheeses from the Canastra of Minas Gerais, BrazilAragão, M. O.; Evangelista, S. R.; Passamani, F. R. F.; Guimarães, J. P. M.; Abreu, L. R.; Batista, L. R.
2020Effects of thermal process in bioactive compounds of mixed Brazilian cerrado fruit jamBrandão, Telma Melo; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Lima, Juliana Pinto de; Carmo, Eloá Lourenço do; Elias, Heloisa Helena de Siqueira; Martins, Glêndara Aparecida de Souza; Borges, Soraia Vilela
Set-2009Produtividade e qualidade de frutos do maracujazeiro-amarelo submetido à poda de ramos produtivosHafle, Oscar Mariano; Ramos, José Darlan; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Ferreira, Ester Alice; Melo, Paulo César de
Dez-2020Drying kinetics of peeled coffee submitted to different temperatures and relative humidity of the air of drying after partial dryingMoreira, Rodrigo Victor; Correa, Jefferson Luiz Gomes; Andrade, Ednilton Tavares de; Rocha, Roney Alves da
Jan-2020Hygroscopic, structural, and thermal properties of essential oil microparticles of sweet orange added with cellulose nanofibrilsSouza, Hugo Junior Barboza de; Botrel, Diego Alvarenga; Fernandes, Regiane Victória de Barros; Borges, Soraia Vilela; Felix, Pedro Henrique Campelo; Viana, Lívia Cássia; Lago, Amanda Maria Teixeira
2022Investigation of the presence of bioactive, phenolic and mineral compounds in foods analogous to the cheese based on baru almonds for the public veganCarvalho, Ariella Menegucci de; Campidelli, Marina Leopoldina Lamounier; Rocha, Renata Abadia Reis; Carneiro, João de Deus Souza; Souza, Ellen Cristina de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
4-Fev-2022Antifungal and physicochemical properties of essential oil loaded in poly(lactic acid) nanofibersBrandão, Rafaela Magalhães; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luís Roberto; Caetano, Alex Rodrigues Silva; Lemos, Ana Carolina Cortez; Martins, Maria Alice; Nelson, David Lee; Oliveira, Juliano Elvis de