Página de Busca


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 921-930 de 1249.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
24-Nov-2013Study of the utilization of light egg-type males: a proposal for the sustainability of the egg industryBertechini, A. G.; Mazzuco, H.; Rodrigues, E. C.; Ramos, E. M.
27-Fev-2013Sensitivity to organic acids in vitro and in situ of Salmonella spp. and Escherichia coli isolated from fresh pork sausagesÁvila, Amanda Rejane Alves de; Marques, Simone Cristina; Piccolli, Roberta Hilsdorf; Schwan, Rosane Freitas
9-Fev-2015Quality of tomatoes produced with different doses of organic compostNassur, R.C.M.R.; Vilas Boas, E.V.B.; Botrel, N.; Resende, F.V.; Leite, B.S.F.
24-Mai-2011Effects of the addition of mechanically deboned poultry meat and collagen fibers on quality characteristics of frankfurter-type sausagesPereira, A.G.T.; Ramos, E.M.; Teixeira, J.T.; Cardoso, G.P.; Ramos, A.L.S.; Fontes, P.R.
25-Mai-2012Quality alterations during storage of sugar-free guava jam with added prebioticsMesquita, karina Scatolino; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza; Menezes, Camila Carvalho; Marques, Gerson Reginaldo
15-Mai-2009Níveis de farinha de peixe em rações para juvenis de tilápiaPontes, Edvânia da Conceição; Oliveira, Marinez Moraes de; Rosa, Priscila Vieira e; Freitas, Rilke Tadeu Fonseca de; Pimenta, Maria Emília de Sousa Gomes; Rodrigues, Paulo Borges
Nov-2020Raman Spectroscopy as a fast tool for whey quantification in raw milkMendes, Thiago de Oliveira; Rodrigues, Bruno Vinícius Manzolli; Porto, Brenda Lee Simas; Rocha, Roney Alves da; Oliveira, Marcone Augusto Leal de; Castro, Filomena Karla de; Anjos, Virgílio de Carvalho dos; Bell, Maria José Valenzuela
3-Fev-2012Discrimination of the cultivation systems for coffea arabica L. via the incidence of filamentous fungi using the zip model on the Bayesian approachSilva, Vanessa Siqueira Peres da; Cespedes, Juliana Garcia; Cirillo, Marcelo Ângelo; Couto, Fabiana Aparecida; Batista, Luís Roberto
31-Mai-2013Use of allyl isothiocyanate and carbon nanotubes in an antimicrobial film to package shredded, cooked chicken meatDias, M. V.; Soares, N. F. F.; Borges, Soraia Vilela; Sousa, M. M.; Nunes, C. A.; Oliveira, I. R. N.; Medeiros, E. A. A.
Set-2015The use of statistical software in food science and technology: advantages, limitations and misusesNunes, Cleiton Antônio; Alvarenga, Verônica Ortiz; Sant'Ana, Anderson de Souza; Santos, Jânio Sousa; Granato, Daniel