Página de Busca


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 971-980 de 1249.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2020Avaliação sensorial e reológica de diferentes cultivares de abacaxiPereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Ferreira, Ester Alice; Teixeira, Taísa Rezende; Silva, Andressa Alvarenga; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Queiroz, Fabiana
Out-2020Therapeutic approach for COVID-19: The power of herbal medicineAbreu, Danilo José Machado de; Barros, Hanna Elisia Araújo de; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Zanzini, Alice Pereira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Carvalho, Elisângela Elena Nunes
Set-2014Qualidade da carne de suínos submetidos a dietas com diferentes nivéis de ractopaminaLeal, Renato Silva; Cantarelli, V. S.; Mattos, B. O.; Carvalho, Guilherme Cleto de; Pimenta, Maria Emília Sousa Gomes; Pimenta, Carlos José
Ago-2020Discrimination of genotypes coffee by chemical composition of the beans: Potential markers in natural coffeesMalta, Marcelo Ribeiro; Fassio, Larissa de Oliveira; Liska, Gilberto Rodrigues; Carvalho, Gladyston Rodrigues; Pereira, Antônio Alves; Botelho, Cesar Elias; Ferraz, Vanny Perpétua; Silva, Ackson Dimas; Pedrosa, Adriene Woods; Alvaro, Laisa Nayara; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
Set-2020Impact of carrier agents and temperature during storage of dry inocula of Salmonella enterica: a contribution to the validation of low water activity foods processing interventionsFurtado, Marianna M.; Silva, Beatriz S.; Faviero, César; Alvarenga, Verônica O.; Sant’Ana, Anderson S.
2020Pea protein isolate nanocomposite films for packaging applications: effect of starch nanocrystals on the structural, morphological, thermal, mechanical and barrier propertiesAzevedo, Viviane Machado; Oliveira, Ana Carolina Salgado de; Borges, Soraia Vilela; Raguzzoni, Josiane Callegaro; Dias, Marali Vilela; Costa, Ana Letícia Rodrigues
Mai-2020Effect of pork quality and salt replacer KCl on technological and sensorial characteristics of restructured cooked hamsNeves, Mariana P.; Paula, Marielle M. de Oliveira; Fontes, Paulo R.; Benevenuto, Wellingta C. A. do Nascimento; Silva, Vanessa R. O.; Benevenuto Júnior, Augusto A.; Ramos, Eduardo Mendes
Jun-2022Adsorption and immobilization of b-glucosidase fromThermoascus aurantiacus on macroporous cryogel by hydrophobic interactionMól, Paula Chequer Gouveia; Veríssimo, Lizzy Ayra Alcântara; Minim, Luis Antonio; Silva, Roberto da
Jul-2022Effect of osmotic agent and vacuum application on mass exchange and qualitative parameters of osmotically dehydrated strawberriesMacedo, Leandro Levate; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Araújo, Cintia da Silva; Vimercati, Wallaf Costa
2009Efeito da adição de suco de maracujá e tempo de cozimento sobre a qualidade de doces do albedo de maracujá em caldaFigueiredo, Luisa Pereira; Valente, Wanderson Alexandre; Dias, Marali Vilela; Borges, Soraia Vilela; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pereira, Anirene Galvão Tavares; Clemente, Paulo Roberto