Página de Busca


Filtros correntes:

Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 21-30 de 46.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
Fev-2020Identification of volatile compounds, quantification of glycerol and trace elements in distilled spirits produced in MozambiqueTábua, Manuel Carlos Minez; Santiago, Wilder Douglas; Magalhães, Maísa Lamounier; Ferreira, Vanuzia Rodrigues Fernandes; Brandão, Rafaela Magalhães; Teixeira, Maria Luisa; Pedroso, Márcio Pozzobon; Machado, Ana Maria de Resende; Nelson, David Lee; Cardoso, Maria das Graças
2016Physicochemical profile and determination of volatile compounds in cachaça stored in new oak (Quercus sp.), amburana (Amburana cearensis), jatoba (Hymenaeae carbouril), balsam (Myroxylon peruiferum) and peroba (Paratecoma peroba) casks by SPME‐GC–MSSantiago, Wilder Douglas; Cardoso, Maria das Graças; Santiago, Juliana de Andrade; Teixeira, Maria Luisa; Barbosa, Richard Bispo; Zacaroni, Lidiany Mendonça; Sales, Priscila Ferreira de; Nelson, David Lee
2020Investigação sobre cachaças brasileiras quanto a sua padronização e qualidadeSantiago, Wilder Douglas; Borges, Cleber Nogueira; Barbosa, Richard Bispo; Mendonça, Hélia Alves; Nelson, David Lee; Cardoso, Maria das Graças
17-Jun-2016GC-MS analysis of ethyl carbamate in distilled sugar cane spirits from the northern and southern regions of Minas GeraisMasson, José; Cardoso, Maria das Graças; Zacaroni, Lidiany Mendonça; Anjos, Jeancarlo Pereira dos; Santiago, Wilder Douglas; Machado, Ana Maria de Resende; Saczk, Adelir Aparecida; Nelson, David Lee
2014Comparação do perfil físico-químico de cachaças envelhecidas em tonéis de carvalho (Quercus sp) e amburana (Amburana cearensis)Santiago, Wilder Douglas; Cardoso, Maria das Graças; Santiago, Juliana de Andrade; Rodrigues, Leonardo Milani Avelar; Silva, Bruno Leuzinger da; Caetano, Alex Rodrigues Silva
2017Response surface optimization of SPME extraction conditions for the analysis of volatile compounds in Brazilian sugar cane spirits by HS‐SPME-GC-MSZacaroni, Lidiany Mendonça; Sales, Priscila Ferreira de; Cardoso, Maria das Graças; Santiago, Wilder Douglas; Nelson, David Lee
2014Avaliação multivariada da composição fenólica de cachaças envelhecidas em diferentes barris de madeiraZacaroni, Lidiany Mendonça; Cardoso, Maria das Graças; Santiago, Wilder Douglas; Mendonça, João Guilherme Pereira; Nunes, Cleiton Antônio; Duarte, Felipe Cimino
Jun-2020Standardization of an analytical method to quantify ochratoxin A in green coffee beans by high performance liquid chromatographySantiago, Wilder Douglas; Teixeira, Alexandre Rezende; Santiago, Juliana de Andrade; Lopes, Ana Cláudia Alencar; Brandão, Rafaela Magalhães; Barbosa, Richard Bispo; Caetano, Alex Rodrigues Silva; Cardoso, Maria das Graças; Resende, Mario Lúcio Vilela
2017Cachaça stored in casks newly constructed of oak (Quercus sp.), amburana (Amburana cearensis), jatoba (Hymenaeae carbouril), balsam (Myroxylon peruiferum) and peroba (Paratecoma peroba): alcohol content, phenol composition, colour intensity and dry extractSantiago, Wilder Douglas; Cardoso, Maria das Graças; Nelson, David Lee
28-Ago-2016Effects of temperature and incubation time on growth and ochratoxin A biosynthesis by Aspergillus carbonarius and Aspergillus ochraceus in grain-based mediaSouza, Sirlei Cristina de; Pereira, Vanessa Maria; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Cirillo, Marcelo Angelo; Cunha, Rodrigo Luz da; Cardoso, Maria das Graças; Santiago, Wilder Douglas; Souza, Sara Maria Chalfoun de; Batista, Luís Roberto