Página de Busca


Filtros correntes:



Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1-4 de 4.
  • Anterior
  • 1
  • Póximo
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
Abr-2022Procurement and Characterization of Biodegradable Films made from Blends of Eucalyptus, Pine and Cocoa Bean Shell NanocellulosesSouza, Lucas Oliveira; Santos, Ingrid Alves; Tavares, Iasnaia Maria de Carvalho; Sampaio, Igor Carvalho Fontes; Dias, Matheus Cordazzo; Tonoli, Gustavo Henrique Denzin; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Irfan, Muhammad; Bilal, Muhammad; Oliveira, Julieta Rangel de; Franco, Marcelo
Mai-2021Application of chemometric tools in the development of food bars based on cocoa shell, soy flour and green banana flourBarros, Hanna Elisia Araújo de; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Abreu, Danilo José Machado de; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Lago, Rafael Carvalho do; Dias, Laryanne Lopes de Carvalho; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Bilal, Muhammad; Ruiz, Héctor A.; Franco, Marcelo; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jun-2020Obtaining cellulosic nanofibrils from oat straw for biocomposite reinforcement: Mechanical and barrier propertiesLago, Rafael Carvalho do; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Dias, Matheus Cordasso; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Tonoli, Gustavo Henrique Denzin; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2023Development of the dairy products incorporated with co-product bioactive compounds-rich as an alternative ingredient in the food industryBarros, Hanna Elisia Araújo de; Soares, Lenilton Santos; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Campos, Sérgio Augusto de Sousa; Santos, Ingrid Alves; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Franco, Marcelo