Página de Busca


Filtros correntes:


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 11-15 de 15.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
Dez-2022Physicochemical and chemical modifications of baby pitaya during its developmentRodrigues, Luiz José; Tomás, Maria da Graça; Paula, Nélio Ranieli Ferreira de; Pinto, Daniella Moreira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Costa, Carlos Alexandre Rocha da
Ago-2022Baru almonds (Dipteryx alata Vog.) and baru almond paste promote metabolic modulation associated with antioxidant, anti-inflammatory, and neuroprotective effectsCampidelli, Marina Leopoldina Lamounier; Carneiro, João de Deus de Souza; Souza, Ellen Cristina de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Bertolucci, Suzan Kelly Vilela; Aazza, Smail; Oliveira, Raphael Ricon de; Chalfun-Junior, Antonio; Reis, Gabriel Lasmar dos; Seixas, Josilene Nascimento; Nelson, David Lee; Pereira, Luciano José
Dez-2022Application of chemometric techniques in the evaluation of bioactive compounds and antioxidant activity of fruit from Brazilian cerradoGuimarães, Ana Clara Garcia; Gomes, Marcos de Souza; Lima, Lidiany Mendonça Zacaroni; Sales, Priscila Ferreira; Cunha, Mariana Crivelari da; Rodrigues, Luiz José; Barros, Hanna Elisia Araújo de; Pires, Caroline Roberta Freitas; Santos, Viviane Ferreira dos; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Fev-2022Membrane fatty acids and physiological disorders in cold-stored ‘Golden Delicious’ apples treated with 1-MCP and calcium chlorideAntunes, Maria Dulce; Guimarães, Ana Clara; Gago, Custódia; Guerreiro, Adriana; Panagopoulos, Jorge; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Miguel, Maria Graça
28-Abr-2022Physical and physicochemical modifications of bacaba (Oenocarpus bacaba Mart) throughout its developmentAlcântara, Emanuelle Mara de; Morais, Rômulo Alves; Lago, Rafael Carvalho do; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Martins, Glêndara Aparecida de Souza; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros