Página de Busca


Filtros correntes:


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1-5 de 5.
  • Anterior
  • 1
  • Póximo
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
Jun-2020Nutritional and functional potential of pumpkin (Cucurbita moschata) pulp and pequi (Caryocar brasiliense Camb.) peel floursBemfeito, Carla Martino; Carneiro, João de Deus Souza; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Coli, Priscila Castelane; Pereira, Rafaela Corrêa; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2022Investigation of the presence of bioactive, phenolic and mineral compounds in foods analogous to the cheese based on baru almonds for the public veganCarvalho, Ariella Menegucci de; Campidelli, Marina Leopoldina Lamounier; Rocha, Renata Abadia Reis; Carneiro, João de Deus Souza; Souza, Ellen Cristina de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Ago-2022Baru almonds (Dipteryx alata Vog.) and baru almond paste promote metabolic modulation associated with antioxidant, anti-inflammatory, and neuroprotective effectsCampidelli, Marina Leopoldina Lamounier; Carneiro, João de Deus de Souza; Souza, Ellen Cristina de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Bertolucci, Suzan Kelly Vilela; Aazza, Smail; Oliveira, Raphael Ricon de; Chalfun-Junior, Antonio; Reis, Gabriel Lasmar dos; Seixas, Josilene Nascimento; Nelson, David Lee; Pereira, Luciano José
Nov-2023Phenolic compounds profile and antioxidant activity of purple passion fruit's pulp, peel and seed at different maturation stagesCosta, Carlos Alexandre Rocha da; Machado, Gilson Gustavo Lucinda; Rodrigues, Luiz José; Barros, Hanna Elisia Araújo de; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
28-Abr-2022Physical and physicochemical modifications of bacaba (Oenocarpus bacaba Mart) throughout its developmentAlcântara, Emanuelle Mara de; Morais, Rômulo Alves; Lago, Rafael Carvalho do; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Martins, Glêndara Aparecida de Souza; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros