Página de Busca


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 23311-23320 de 36064.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
Jan-2020Hygroscopic, structural, and thermal properties of essential oil microparticles of sweet orange added with cellulose nanofibrilsSouza, Hugo Junior Barboza de; Botrel, Diego Alvarenga; Fernandes, Regiane Victória de Barros; Borges, Soraia Vilela; Felix, Pedro Henrique Campelo; Viana, Lívia Cássia; Lago, Amanda Maria Teixeira
2022Investigation of the presence of bioactive, phenolic and mineral compounds in foods analogous to the cheese based on baru almonds for the public veganCarvalho, Ariella Menegucci de; Campidelli, Marina Leopoldina Lamounier; Rocha, Renata Abadia Reis; Carneiro, João de Deus Souza; Souza, Ellen Cristina de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
4-Fev-2022Antifungal and physicochemical properties of essential oil loaded in poly(lactic acid) nanofibersBrandão, Rafaela Magalhães; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luís Roberto; Caetano, Alex Rodrigues Silva; Lemos, Ana Carolina Cortez; Martins, Maria Alice; Nelson, David Lee; Oliveira, Juliano Elvis de
26-Jul-2021Quarantine during COVID-19 outbreak: eating behavior, perceived stress, and their independently associated factors in a brazilian sampleLiboredo, Juliana Costa; Anastácio, Lucilene Rezende; Ferreira, Lívia Garcia; Oliveira, Lívya Alves; Della Lucia, Ceres Mattos
Nov-2013Neuronal and grey modelling of milk drying in spouted bedNascimento, Bruna de Souza; Freire, Fábio Bentes; Freire, José Teixeira
Mar-2015Sensory study of different sodium chloride substitutes in aqueous solutionFeltrin, Ana Carolina; Souza, Vanessa Rios de; Saraiva, Carla Gonçalves; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques
Out-2021Analysis of the chemical constituents of Thompson atemoya seed oilVenceslau, Adneia de Fátima Abreu; Mendonça, Andressa Campos; Benedick, Lilian Aparecida Zampieri; Thomasi, Sérgio Scherrer; Nunes, Cleiton Antônio; Pinto, Luciana Matos Alves
Out-2020Efeito do tempo e da temperatura nas características físicas de doces mistos dietéticos e funcionais de frutas do cerradoBrandão, Telma Melo; Vieira, Mariele Antunes; Elias, Heloisa Helena de Siqueira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Santos, Hellen Vidal; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela
Nov-2020Efeito do forneamento e resfriamento em barras de cereais elaboradas com resíduos de uva e de jabuticabaBueno, Tainah Morais; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Souza, Roberta Hipólito; Carvalho, Gabriel Ribeiro; Queiroz, Fabiana
Nov-2020Produção e caracterização de óleo bruto e refinado obtido de cabeças de tilápia sob diferentes temperaturasTeixeira, Jacyara Thaís; Albergaria, Francielly Corrêa; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Lago, Amanda Maria Teixeira; Oliveira, Roseane Maria Evangelista; Pimenta, Carlos José; Gomes, Maria Emília de Sousa