Página de Busca


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 23321-23330 de 35930.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
Mai-2015Logistic regression applied to the incidence of Aspergillus producer of mycotoxin in cocoa beans cultivated in the state of Rondônia, BrazilSchabo, Danieli Cristina; Freire, Luísa; Freire, Camila Alvarenga; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Cirillo, Marcelo Angelo; Batista, Luís Roberto
Jun-2015Taxonomia polifásica para identificação de Aspergillus seção Flavi: uma revisãoSilva, Fernanda Chaves da; Chalfoun, Sara Maria; Batista, Luis Roberto; Santos, Cledir; Lima, Nelson
2022Economic versus nutritional viability: evaluation of the antioxidant potential of food bars sources of proteins of different production costsMendes, Ana Paula Alves; Bemfeito, Carla Martino; Pereira, Rafaela Corrêa; Cândido, Geraldo de Sousa; Carneiro, João de Deus Souza; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Angelis-Pereira, Michel Cardoso de
15-Mai-2022Development and characterization of starch-based films added ora-pro-nobis mucilage and study of biodegradation and photodegradationOliveira, Natália Leite; Oliveira, Ana Carolina Salgado de; Silva, Sergio Henrique; Rodrigues, Adrise Aparecida; Borges, Soraia Vilela; Oliveira, Juliano Elvis de; Resende, Jaime Vilela de
2021Drying of ‘yacon’ pretreated by pulsed vacuum osmotic dehydrationOliveira, Letícia F.; Corrêa, Jefferson L. G.; Silveira, Paula G.; Vilela, Marina B.; Junqueira, João R. de J.
2021Adsorption isotherms and thermodynamic properties of a butyl functionalized hydrophobic macroporous cryogelPaiva, Thainnane Silva; Nascimento, Rui Gomes; Veríssimo, Lizzy Ayra Alcântara; Bonomo, Renata Cristina Ferreira; Veloso, Cristiane Martins; Resende, Jaime Vilela de; Fontan, Rafael da Costa Ilhéu
5-Ago-2022Fungal community and physicochemical profiles of ripened cheeses from the Canastra of Minas Gerais, BrazilAragão, M. O.; Evangelista, S. R.; Passamani, F. R. F.; Guimarães, J. P. M.; Abreu, L. R.; Batista, L. R.
2020Effects of thermal process in bioactive compounds of mixed Brazilian cerrado fruit jamBrandão, Telma Melo; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Lima, Juliana Pinto de; Carmo, Eloá Lourenço do; Elias, Heloisa Helena de Siqueira; Martins, Glêndara Aparecida de Souza; Borges, Soraia Vilela
Set-2009Produtividade e qualidade de frutos do maracujazeiro-amarelo submetido à poda de ramos produtivosHafle, Oscar Mariano; Ramos, José Darlan; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Ferreira, Ester Alice; Melo, Paulo César de
Dez-2020Drying kinetics of peeled coffee submitted to different temperatures and relative humidity of the air of drying after partial dryingMoreira, Rodrigo Victor; Correa, Jefferson Luiz Gomes; Andrade, Ednilton Tavares de; Rocha, Roney Alves da