Navegando por Assunto Anthocyanins

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 15 a 20 de 20 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
25-Jan-2023Infrared-assisted freeze-drying (IRFD): effect of the infrared radiation wavelength section on energy consumption and quality of freeze-dried fruitsOliveira, Natália Leite
1-Fev-2022Intermittent microwave drying and heated air drying of fresh and isomaltulose (Palatinose) impregnated strawberryMacedo, Leandro Levate; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Petri Júnior, Irineu; Araújo, Cintia da Silva; Vimercati, Wallaf Costa
13-Mai-2015Irradiação gama e UV-C na qualidade pós-colheita de mirtiloNunes, Samantha Pereira
Abr-2023Microstructured lipid microparticles containing anthocyanins: production, characterization, storage, and resistance to the gastrointestinal tractFigueiredo, Jayne de Abreu; Norcino, Laís Bruno; Carmo, Eloá Lourenço do; Campelo, Pedro Henrique; Botrel, Diego Alvarenga; Borges, Soraia Vilela; Souza, Sérgio Michielon de; Oliveira, Cassiano Rodrigues de
Jul-2021A scientific approach to extraction methods and stability of pigments from Amazonian fruitsMiranda, Pedro Henrique Silva; Santos, Annanda Carvalho dos; Freitas, Bárbara Catarina Bastos de; Martins, Glêndara Aparecida de Souza; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Damiani, Clarissa
2017Study of jambolan pulp bioactive compoundsOliveira, Érica Resende de; Salgado, Derlyene Lucas; Santos, Paula Ribeiro; Caliari, Márcio; Soares Júnior, Manoel Soares; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros