Navegando por Autor Prado, Mônica Elisabeth Torres

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 13 a 19 de 19 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
Set-2018Measurement of water activities of foods at different temperatures using biospeckle laserSilva, Sergio Henrique; Lago, Amanda Maria Teixeira; Rivera, Fernando Pujaico; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Braga, Roberto Alves; Resende, Jaime Vilela de
31-Out-2009Microstructural changes of frozen strawberries submitted to pre-treatments with additives and vacuum impregnationReno, Marciu José; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Resende, Jaime Vilela de
Out-2009Preservação de abacaxis congelados por impregnação a vácuo de pectina e propionato de cálcioCruvinel, Rafael Souza Ribeiro; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Resende, Jaime Vilela de; Cirillo, Marcelo Ângelo
2010Propriedade intelectualRibeiro, Ana Cristina Pereira Neves; Almeida, Fábia C. Sales de Magalhães; Santos, Iara de Cássia Silva; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Santos, Patrícia de Lourdes
2018Rheological behavior and stability of emulsions obtained from Pereskia aculeata Miller via different drying methodsJunqueira, Luciana Affonso; Amaral, Tatiana Nunes; Oliveira, Natália Leite; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Resende, Jaime Vilela de
29-Jan-2010The effects of added sugars and alcohols on the induction of crystallization and the stability of the freeze-dried peki (Caryocar brasiliense Camb.) Fruit pulpsAlves, Cibele Cristina de Oliveira; Resende, Jaime Vilela de; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Cruvinel, Rafael Souza Ribeiro
17-Fev-2014Thermal and microstructural stability of a powdered gum derived from Pereskia aculeata Miller leavesConceição, Márcia Cavalcante; Junqueira, Luciana Affonso; Silva, Karen Cristina Guedes; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Resende, Jaime Vilela de