Navegando por Assunto Lactobacillus plantarum

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 10 de 10
Data do documentoTítuloAutor(es)
Jun-2015Aerobic stability of sugar-cane silage inoculated with tropical strains of lactic acid bacteriaCarvalho, B. F.; Ávila, C. L. S.; Miguel, M. G. C. P.; Pinto, J. C.; Santos, M. C.; Schwan, R. F.
8-Abr-2022Avaliação do potencial probiótico e tecnológico de bactérias láticas isoladas de queijo minas artesanal da região da CanastraPereira, Fernanda
Abr-2014Effect of the gastrointestinal environment on pH homeostasis of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus brevis cells as measured by real-time fluorescence ratio-imaging microscopyRamos, Cíntia Lacerda; Thorsen, Line; Ryssel, Mia; Nielsen, Dennis S.; Siegumfeldt, Henrik; Schwan, Rosane Freitas; Jespersen, Lene
Nov-2013Evaluation of adhesive properties of presumptive probiotic Lactobacillus plantarum strainsDias, Francesca Silva; Duarte, Whasley Ferreira; Schwan, Rosane Freitas
8-Fev-2021Fermentação de frutos de café com inoculação sequencial de Lactobacillusplantarum e Saccharomyces cerevisiaeRabelo, Mariane Helena Sances
Jan-2019Meta‐analysis of the effects of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus buchneri on fermentation, chemical composition and aerobic stability of sugarcane silageRabelo, Carlos Henrique Silveira; Härter, Carla Joice; Ávila, Carla Luiza da Silva; Reis, Ricardo Andrade
Set-2014Microbiological and chemical profile of sugar cane silage fermentation inoculated with wild strains of lactic acid bacteriaCarvalho, B. F.; Ávila, C. L. S.; Pinto, J. C.; Neri, J.; Schwan, R. F.
2-Mai-2017Nondairy beverage produced by controlled fermentation with potential probiotic starter cultures of lactic acid bacteria and yeastFreire, Ana Luiza; Ramos, Cintia Lacerda; Souza, Patrícia Nirlane da Costa; Cardoso, Mauro Guilherme Barros; Schwan, Rosane Freitas
25-Set-2013Seleção de cepas de bactérias do ácido lático para ensilagem da cana-de-açúcar in natura ou aditivada com glicerina acrescida de metanol e levedura metilotróficaCarvalho, Beatriz Ferreira
Jul-2019Stability of microencapsulated lactic acid bacteria under acidic and bile juice conditionsAndrade, Dayana Pereira de; Ramos, Cíntia Lacerda; Botrel, Diego Alvarenga; Borges, Soraia Vilela; Schwan, Rosane Freitas; Dias, Disney Ribeiro