Navegando por Assunto Lactose

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2021Biosynthesis of propionic acid using whey and calcium carbonate by mixed culture of Propionibacterium freundenreichii ATCC 6207 and Lactobacillus paracaseiNgome, Moisés Tomás; Meira, Ana Cristina Freitas de Oliveira; Torres, Dina Luz Hernández; Abreu, Luiz Ronaldo de; Mondragón-Bernal, Olga Lucía; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira
Abr-2019Cinética de produção de ácidos orgânicos na fermentação de soro lácteo com cultura mista de Propionibacterium freundenreichii subsp ATCC 6207 e Lactobacillus paracaseiNgome, Moisés Tomás; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Oliveira, Ana Cristina Freitas de; Bernal, Olga Lucía Mondragón; Piccoli, Roberta Hilsdorf
Mai-2011Comparative study of the biochemical changes and volatile compound formations during the production of novel whey-based kefir beverages and traditional milk kefirMagalhães, Karina T.; Dragone, Giuliano; Pereira, Gilberto V.de Melo; Oliveira, José M.; Domingues, Lucília; Teixeira, José A.; Teixeira, José A.; Schwan, Rosane F.
2010Efeito da adição de soro de leite sobre a digestibilidade aparente e os parâmetros sanguíneos de vacas secasDavid, F. M.; Collao-Saenz, E. A.; Pérez, J. R. O.; Castro, A. L. A.; Resende, H. R. A.; Landim, A. V.
30-Abr-2015Utilização da β-galactosidase para prevenção da cristalização em doce de leiteKlein, Manuela Poletto; Jong, Erna Vogt de; Révillion, Jean Philippe Palma