Navegando por Autor Batista, Luís Roberto

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 49 a 62 de 62 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
2021Potencial antifúngico de constituintes de óleos essenciaisSouza, Rafaela Vieira; Cardoso, Maria das Graças; Ferreira, Vanuzia Rodrigues Fernandes; Oliveira, Cassia Duarte; Alves, Marcus Vinicius Prado; Campolina, Gabriela Aguiar; Batista, Luís Roberto
1-Ago-2017Potencial enzimático e toxigênico de fungos isolados de grãos de caféRezende, Elisangela Fátima; Couto, Fabiana Aparecida; Borges, Josiane Gonçalves; Silva, Daiani Maria; Batista, Luís Roberto
3-Jun-2013Qualidade tecnológica do arroz branco polido submetido à irradiação gama (Co 60 )Guimarães, Ívina Catarina de Oliveira; Pereira, Joelma; Cornélio, Vanda Maria de Oliveira; Batista, Luís Roberto; Ferreira, Eric Batista
Dez-2017Reuse of sorbitol solution in pulsed vacuum osmotic dehydration of yacon (Smallanthus sonchifolius)Oliveira, Letícia Fernandes de; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Botrel, Diego Alvarenga; Vilela, Marina Barbosa; Batista, Luís Roberto; Freire, Luísa
Ago-2013Sanitizers on microbiological quality of strawberries ‘oso-grande’Silva, Polyanna Alves; Abreu, Celeste Maria Patto de; Queiroz, Estela de Rezende; Batista, Luís Roberto; Corrêa, Angelita Duarte
2-Jan-2013Screening and identification of tannase-producing fungi isolated from Brazilian cavesMelo, Alessandra Gonçalves de; Souza, Patrícia Nirlane da Costa; Maia, Natália da Costa; Thomas, Ariela Betsy; Silva, Leandro Buffoni Roque da; Batista, Luís Roberto; Ferreira, Rodrigo Lopes; Cardoso, Patrícia Gomes
2021Simulation of coffee beans contamination by Aspergillus species under different environmental conditions and the biocontrol effect by Saccharomyces cerevisiaeNeves, Taís Teixeira das; Brandão, Rafaela Magalhães; Barbosa, Richard Bispo; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luís Roberto; Silva, Cristina Ferreira
2016Soilborne fungi of the Aspergillus and Penicillium genera in a preserved region of the brazilian cerrado biomeMonteiro, Mônica Cristina Pereira; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Terra, Michelle Ferreira; Silva, Daiani Maria da; Cirillo, Marcelo Ângelo; Batista, Luís Roberto
Jun-2018Sugarcane bagasse hydrothermal pretreatment liquors as suitable carbon sources for hemicellulase production by Aspergillus nigerSilva, Caio de Oliveira Gorgulho; Ribeiro, José Antonio de Aquino; Souto, Augusto Lopes; Abdelnur, Patrícia Verardi; Batista, Luís Roberto; Rodrigues, Kelly Assis; Parachin, Nádia Skorupa; Ferreira Filho, Edivaldo Ximenes
30-Mar-2012The effect of Co60 on the physical and physicochemical properties of riceGuimarães, Ívina Catarina de Oliveira; Pereira, Joelma; Cornélio, Vanda Maria de Oliveira; Batista, Luís Roberto; Ferreira, Eric Batista
23-Out-2012Use of residual biomass from the textile industry as carbon source for production of a low-molecular-weight xylanase from Aspergillus oryzaeDuarte, Gilvan Caetano; Moreira, Leonora Rios de Souza; Gómez-Mendoza, Diana Paola; Siqueira, Félix Gonçalves de; Batista, Luís Roberto; Amaral, Lourdes Isabel Velho do; Ricart, Carlos André Ornelas; Ferreira Filho, Edivaldo Ximenes
Jul-2017Use of wild yeasts as a biocontrol agent against toxigenic fungi and OTA productionSouza, Mariana Lino de; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Ávila, Carla Luiza da Silva; Batista, Luís Roberto; Schwan, Rosane Freitas; Silva, Cristina Ferreira
2023Volatile compounds for biotechnological applications produced during competitive interactions between yeasts and fungiRibeiro, Luciana Silva; Souza, Mariana Lino de; Lira, Jean Marcel Sousa; Schwan, Rosane Freitas; Batista, Luís Roberto; Silva, Cristina Ferreira
Abr-2020Yeasts prevent ochratoxin A contamination in coffee by displacing Aspergillus carbonariusSouza, Mariana Lino de; Ribeiro, Luciana Silva; Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedrozo; Batista, Luís Roberto; Schwan, Rosane Freitas; Medeiros, Flávio Henrique; Silva, Cristina Ferreira