Navegando por Autor Batista, Nádia Nara

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 17 a 22 de 22 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
2022Microencapsulation by spray drying of coffee epiphytic yeasts Saccharomyces cerevisiae CCMA 0543 and Torulaspora delbrueckii CCMA 0684Martins, Pâmela Mynsen Machado; Batista, Nádia Nara; Santos, Líbia Diniz; Dias, Disney Ribeiro; Schwan, Rosane Freitas
16-Out-2022Microencapsulation of epiphytic coffee yeasts by spray drying using different wall materials: implementation in coffee mediumMartins, Pâmela Mynsen Machado; Batista, Nádia Nara; Santos, Líbia Diniz; Dias, Disney Ribeiro; Schwan, Rosane Freitas
5-Abr-2018Seleção e utilização de bactérias amilolíticas para a produção de sorvete de inhame (Dioscorea sp)Batista, Nádia Nara
Mai-2022Self-induced anaerobiosis coffee fermentation: Impact on microbial communities, chemical composition and sensory quality of coffeePereira, Thayanna Scopel; Batista, Nádia Nara; Pimenta, Lúcia Pinheiro Santos; Martinez, Silvia Juliana; Ribeiro, Luciana Silva; Naves, José Augusto Oliveira; Schwan, Rosane Freitas
Fev-2016The impact of yeast starter cultures on the microbial communities and volatile compounds in cocoa fermentation and the resulting sensory attributes of chocolateBatista, Nádia Nara; Ramos, Cíntia Lacerda; Dias, Disney Ribeiro; Pinheiro, Ana Carla Marques; Schwan, Rosane Freitas
Abr-2023Wet fermentation of coffea canephora by lactic acid bacteria and yeasts using the self-induced anaerobic fermentation (SIAF) method enhances the coffee qualityCassimiro, Débora Mara de Jesus; Batista, Nádia Nara; Fonseca, Hugo Calixto; Naves, José Augusto Oliveira; Coelho, Jussara Moreira; Bernardes, Patricia Campos; Dias, Disney Ribeiro; Schwan, Rosane Freitas