Navegando por Autor Fassani, E. J.

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Data do documentoTítuloAutor(es)
2018Complexo enzimático à base de xilanase, β-glucanase e fitase em rações para poedeiras comerciais leves em pico de produçãoAbreu, M. T.; Fassani, E. J.; Silveira, M. M. B. M.; Viveiros, M. P.
Mai-2016Effect of different light sources on reproductive anatomy and physiology of Japanese quail (Coturnix coturnix japonica)Bobadilla-Mendez, M. F.; Rojas-Granados, C. P.; Retes, P. L.; Ferreira, L. G.; Alvarenga, R. R.; Rodriguez-Gil, J. E.; Fassani, E. J.; Zangeronimo, M. G.
Jun-2017Effects of in ovo feeding with glycerol for broilersNeves, D. G.; Retes, P. L.; Rocha, R. R.; Ferreira, L. G.; Naves, L. P.; Alvarenga, R. R.; Fassani, E. J.; Pereira, L. J.; Sousa, R. V.; Zangeronimo, M. G.
2018Influence of light sources on body characteristics of female japanese quail (Coturnix coturnix japonica) in different reproductive agesBobadilla-Mendez, M. F.; Mendoza, E. A. C.; Batista, L. M.; Retes, P. L.; Ferreira, L. G.; Alcebiades, S.; Teixeira, L. V.; Alvarenga, R. R.; Fassani, E. J.; Zangeronimo, Márcio Gilberto
2018Meat quality of chicken of different crossings in alternative systemCruz, F. L.; Silva, A. A.; Machado, I. F. M.; Vieira, L. C.; Esteves, C.; Fassani, E. J.; Faria, Peter Bitencourt
Jun-2012Performance and egg quality of laying hens fed with dietary levels of digestible lysine and threonineFigueiredo, G. O.; Bertechini, A. G.; Fassani, E. J.; Rodrigues, P. B.; Brito, J. A. G; Castro, S. F.