Navegando por Autor Queiroz, Fabiana

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 19 a 38 de 41 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
5-Out-2012Foam mat drying of tomato pulpFernandes, Regiane Victória de Barros; Queiroz, Fabiana; Botrel, Diego Alvarenga; Rocha, Vitangela Vieira R; Lima, Carla Ferreira de; Souza, Vívian Raquel de
2018Fruits from the Brazilian Cerrado region: physico-chemical characterization, bioactive compounds, antioxidant activities, and sensory evaluationSchiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Souza, Vanessa Rios de; Lago, Amanda Maria Teixeira; Campos, Letícia Gabrielle; Queiroz, Fabiana
2019Green coffee (Coffea arabica) and its residual biomass: characterization for the industrial approachOliveira, Erica Resende; Carvalho, Gabriel Ribeiro; Santos, Paula Ribeiro; Queiroz, Fabiana
2019Influence of gelling agent concentration on the characteristics of functional sugar-free guava preservesPereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Silva, Andressa Alvarenga; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Pinheiro, Ana Carla Marques; Carneiro, João de Deus Souza
6-Nov-2012Influence of process parameters on the color and texture of passion fruit albedo preserved in syrupFigueiredo, Luisa Pereira; Dias, Marali Vilela; Valente, Wanderson Alexandre; Borges, Soraia Vilela; Pereira, Anirene Galvão Tavares; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Queiroz, Fabiana
30-Jul-2015Influence of processing on the antioxidant capacity and bioactive compounds in jellies from different blackberry cultivarsSouza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Teixeira, Taísa Rezende; Silva, Thais Lomônaco Teodoro da; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana
31-Mar-2011Influência da temperatura sobre as alterações físicas, físico-químicas e químicas de geleia da casca de banana (Musa spp.) Cv. Prata durante o armazenamentoDias, Cynthia Savassi; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta
2019Mixed Brazilian Cerrado fruits preserves without added sugar: the effect of bodying agentsFarias, Taísa Rezende Teixeira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Lago, Amanda Maria Teixeira; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana
2018Mixed fruit juices from Cerrado: optimization based on sensory properties, bioactive compounds and antioxidant capacityEvangelista, Maria Cecília; Schiassi, Vasconcelos; Lago, Amanda Maria Teixeira; Souza, Vanessa Rios de; Meles, Juliana dos Santos; Resende, Jaime Vilela de; Queiroz, Fabiana
2019Modeling of cosolvent and temperature effects on ethanolic extraction of pequi and murici seedsAraújo, Ana Cristina Moreira Andrade; Oliveira, Érica Resende; Carvalho, Gabriel Ribeiro; Menezes, Evandro Galvão Tavarez; Queiroz, Fabiana
15-Out-2012Multivariate approaches for optimization of the acceptance: optimization of a brazilian cerrado fruit jam using mixture design and parallel factor analysisSouza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, Cleiton Antônio; Silva, Thais Lomônaco Teodoro; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana
Out-2020Optimization for sensory and nutritional quality of a mixed berry fruit juice elaborated with coconut waterSchiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Carvalho, Cynara dos Santos; Lago, Amanda Maria Teixeira; Curi, Paula Nogueira; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana; Resende, Jaime Vilela de; Souza, Vanessa Rios de
20-Dez-2013Optimization of alkaline pretreatment of coffee pulp for production of bioethanolMenezes, Evandro G. T.; Carmo, Juliana R. do; Alves, José Guilherme L. F.; Menezes, Aline G. T.; Guimarães, Isabela C.; Queiroz, Fabiana; Pimenta, Carlos José
2-Jun-2012Physical and physicochemical evaluation of different brands of traditional, low calorie and sugar-free guava preservesPereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Carneiro, João de Deus Souza; Borges, Soraia Vilela; Ferreira, Larissa de Oliveira; Queiroz, Fabiana
Mai-2019Potential of alternative solvents to extract biologically active compounds from green coffee beans and its residue from the oil industryOliveira, Érica Resende; Silva, Rodrigo Fonseca; Santos, Paula Ribeiro; Queiroz, Fabiana
2020Quality of honeys from different botanical originsSchiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Souza, Vanessa Rios de; Lago, Amanda Maria Teixeira; Carvalho, Gabriel Ribeiro; Curi, Paula Nogueira; Guimarães, Angélica Sousa; Queiroz, Fabiana
15-Nov-2012Rheological behavior of functional sugar-free guava preserves: Effect of the addition of saltsPereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Teixeira, Taísa Rezende; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza
2023Rheological parameters of mixed brazilian cerrado fruits sugar-free preserves: the effect of body agentsFarias, Taísa R. T.; Schiassi, Maria Cecília E. V.; Pereira, Patrícia A. P.; Souza, Vanessa R. de; Lago, Amanda M. T.; Borges, Soraia V.; Queiroz, Fabiana
Out-2018Solvent effect on the extraction of soluble solids from murici and pequi seedsAraújo, Ana Cristina Moreira Andrade; Oliveira, Érica Resende de; Menezes, Evandro Galvão Tavares; Dias, Bruna Oliveira; Terra, André William Costa; Queiroz, Fabiana
Mar-2018Study of different Wall Matrix biopolymers on the properties of spray-dried pequi oil and on the stability of bioactive compoundsOliveira, Érica R.; Fernandes, Regiane V. B.; Botrel, Diego A.; Carmo, Eloá L.; Borges, Soraia V.; Queiroz, Fabiana