Navegando por Autor Silva, Cristina Ferreira

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 23 a 29 de 29 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
2021Simulation of coffee beans contamination by Aspergillus species under different environmental conditions and the biocontrol effect by Saccharomyces cerevisiaeNeves, Taís Teixeira das; Brandão, Rafaela Magalhães; Barbosa, Richard Bispo; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luís Roberto; Silva, Cristina Ferreira
Dez-2018Solid coffee waste as alternative to produce carotenoids with antioxidant and antimicrobial activitiesMoreira, Mariana Dias; Melo, Marcela Magalhães; Coimbra, Jéssica Marques; Reis, Kelly Cristina dos; Schwan, Rosane Freitas; Silva, Cristina Ferreira
3-Dez-2018Sucessão microbiana e caracterização enzimática da microbiota associada aos frutos e grãos do café (Coffea arabica L.) do município de Lavras - MGSilva, Cristina Ferreira
Jul-2017Use of wild yeasts as a biocontrol agent against toxigenic fungi and OTA productionSouza, Mariana Lino de; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Ávila, Carla Luiza da Silva; Batista, Luís Roberto; Schwan, Rosane Freitas; Silva, Cristina Ferreira
Out-2018Volatile compounds flavoring obtained from Brazilian and Mexican spirit wastes by yeastsReis, Kelly Cristina dos; Arrizon, Javier; Amaya-Delgado, Lorena; Gschaedler, Anne; Schwan, Rosane Freitas; Silva, Cristina Ferreira
2023Volatile compounds for biotechnological applications produced during competitive interactions between yeasts and fungiRibeiro, Luciana Silva; Souza, Mariana Lino de; Lira, Jean Marcel Sousa; Schwan, Rosane Freitas; Batista, Luís Roberto; Silva, Cristina Ferreira
Abr-2020Yeasts prevent ochratoxin A contamination in coffee by displacing Aspergillus carbonariusSouza, Mariana Lino de; Ribeiro, Luciana Silva; Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedrozo; Batista, Luís Roberto; Schwan, Rosane Freitas; Medeiros, Flávio Henrique; Silva, Cristina Ferreira