Navegando por Autor Abreu, Giselle Figueiredo de

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
Data do documentoTítuloAutor(es)
Mar-20231H NMR spectroscopy applied to identify chemical aging markers in green coffee (Coffea arabica L.)Borém, Flávio Meira; Abreu, Giselle Figueiredo de; Ferreira, Antonio Gilberto; Santos, Maiara da Silva; Alves, Thayana da Conceição; Alves, Ana Paula de Carvalho
2018Antioxidant enzymes preserving coffee quality in refrigerate environmentAbreu, Giselle Figueiredo de; Rosa, Sttela Dellyzete Veiga Franco da; Malta, Marcelo Ribeiro; Clemente, Aline da Consolação Sampaio; Vilela, Amanda Lima; Pereira, Rucyan Walace
18-Mai-2015Aspectos sensoriais, fisiológicos e bioquímicos de grãos de café armazenados em ambiente refrigeradoAbreu, Giselle Figueiredo de
Out-2018Development and application of biopolymer coatings to specialty green coffee beans: Influence on water content, color and sensory qualityFerreira, Laura Fonseca; Abreu, Giselle Figueiredo de; Lago, Amanda Maria Teixeira; Figueiredo, Luisa Pereira; Borém, Flávio Meira; Martins, Maria Alice; Borges, Soraia Vilela; Dias, Marali Vilela
Set-2021Volatile compounds indicating latent damage to sensory attributes in coffee stored in permeable and hermetic packagingBorém, Flávio Meira; Abreu, Giselle Figueiredo de; Alves, Ana Paula de Carvalho; Santos, Claudia Mendes dos; Teixeira, Daniela Edel
5-Out-2012Water storage in wetted strips under irrigated coffee trees with different criteria of irrigation managementColombo, Alberto; Alvarenga, Lívia Alves; Scalco, Myriane Stella; Ribeiro, Randal C.; Abreu, Giselle Figueiredo de