Browsing by Author Ossani, Paulo César

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Association between the artificial aging test and the natural storage of coffee seedsFantazzini, Tatiana Botelho; Rosa, Dellyzete Veiga Franco da; Pereira, Cristiane Carvalho; Pereira, Diego de Sousa; Cirillo, Marcelo Ângelo; Ossani, Paulo César
2021Classification of specialty coffees using machine learning techniquesOssani, Paulo César; Rossoni, Diogo Francisco; Cirillo, Marcelo Ângelo; Borém, Flávio Meira
Nov-2020Machine learning in classification and identification of nonconventional vegetablesOssani, Paulo César; Souza, Douglas Correa de; Rossoni, Diogo Francisco; Resende, Luciane Vilela
19-Mar-2019Proposição de um novo índice para Projection Pursuit na análise de múltiplos fatoresOssani, Paulo César
2017Qualidade de cafés especiais: uma avaliação sensorial feita com consumidores utilizando a técnica MFACTOssani, Paulo César; Cirillo, Marcelo Ângelo; Borém, Flávio Meira; Ribeiro, Diego Egídio; Cortez, Ricardo Miguel
2019Quality of specialty natural coffee stored in different packages in Brazil and abroadBorém, Flávio Meira; Andrade, Fabrício Teixeira; Santos, Cláudia Mendes dos; Alves, Ana Paula de Carvalho; Matias, Gabriel Carvalho; Teixeira, Daniela Edel; Ossani, Paulo César; Cirillo, Marcelo Ângelo
2021Selection of experimental strawberry clones for fruit appearance attributesSouza, Douglas Correa de; Ossani, Paulo César; Costa, Aline Silva; Guerra, Thiago Sampaio; Araújo, Ana Luisa; Resende, Francisco Vilela; Resende, Luciane Vilela