Navegando por Autor Silva, Samuel de Assis

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Data do documentoTítuloAutor(es)
2013Atributos físicos do solo e sua relação espacial com a produtividade do café arábicaSilva, Samuel de Assis; Lima, Julião Soares de Souza
Abr-2021Effect of altitude and terrain aspect on the chemical composition of Coffea canephora cherries and sensory characteristics of the beveragePereira, Priscila V.; Silveira, Daila L. da; Schwan, Rosane F.; Silva, Samuel de Assis; Coelho, Jussara M.; Bernardes, Patrícia C.
Set-2021Fermentation of Coffea canephora inoculated with yeasts: microbiological, chemical, and sensory characteristicsSilva, Bruna Lessa da; Pereira, Priscila Vargas; Bertoli, Larissa Diirr; Silveira, Daila Lima; Batista, Nádia Nara; Pinheiro, Patrícia Fontes; Carneiro, Joel de Souza; Schwan, Rosane Freitas; Silva, Samuel de Assis; Coelho, Jussara Moreira; Bernardes, Patrícia Campos
2021Microbial diversity and chemical characteristics of Coffea canephora grown in different environments and processed by dry methodPereira, Priscila Vargas; Bravim, Danielle Gonçalves; Grillo, Renata Pancini; Bertoli, Larissa Diirr; Osório, Vanessa Moreira; Oliveira, Daniela da Silva; Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedrozo; Schwan, Rosane Freitas; Silva, Samuel de Assis; Coelho, Jussara Moreira; Bernardes, Patrícia Campos
1-Ago-2017Spatial variability of the productivity and the nutritional condition of coffee canephoraFonseca, Abel Souza; Lima, Julião Soares de Souza; Silva, Samuel de Assis; Xavier, Alexandre Candido; Drumond Neto, Antonio Pereira