Browsing by Author Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 134  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
-Acceptability and cold storage of fresh-cut eggplant (Solanum melongena L.) using edible coatings and antioxidantsManca, Camila Sanches; Carvalho, Queisielle Magalhães; Orsini, Mayara Carolina; Ferreira, Eric Batista; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Lucia, Flávia Della
20-Dec-2012Acceptability of yoghurt with Marolo pulp (Annona crassiflora Mart.) in the traditional and diet/light formulationsDella Lucia, Flávia; Ferreira, Eric Batista; Santos, Rodrigo Campos dos; Moreira, Marcela Aparecida Miranda; Corrêa, Síntia Carla; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
15-Oct-2021Addition of wheat straw nanofibrils to improve the mechanical and barrier properties of cassava starch-based bionanocompositesLago, Rafael Carvalho do; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Santos, Allan de Amorim dos; Zitha, Elídio Zaidine Maurício; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Tonoli, Gustavo Henrique Denzin; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Aug-2020Alterações dos aspectos físicos e bioquímicos durante o amadurecimento de frutos de cultivares de bananeira (Musa spp.)Barros, Hanna Elisia Araújo de; Silva, Lara Maria dos Santos Ferraz e; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Abreu, Danilo José Machado de; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Aug-2021Alterações nas características físicas e bioquímicas de frutos de Cordia superba durante a maturaçãoOliveira, Cassia Duarte; Gomes, Bianca Almada Ferreira; Furtado, Maria Luiza Bianchetti; Barbosa, Daiane Pereira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2020Antioxidant activity and physico-chemical analysis of Campomanesia rufa (O.Berg) Nied. fruitsAbreu, Letícia Aparecida Ferreira de; Paiva, Renato; Mosqueira, Judith Georgette Alcalde; Reis, Michele Valquíria dos; Araújo, Ana Beatriz Silva; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Apr-2021Antioxidant capacity of bioactive compounds from undervaluated red mombin seed (Spondias purpurea L.) affected by different drying stagesAbreu, Danilo José Machado de; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Asquieri, Eduardo Ramirez; Damiani, Clarissa
-Antioxidant potential of marolo jam (Annona crassiflora mart) during storageDamiani, Clarissa; Silva, Edson Pablo; Becker, Fernanda Salamoni; Endrigo, Douglas Enrico; Asquieri, Eduardo Ramirez; Silva, Flávio Alves da; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
30-Mar-2012Antioxidant potential of Psidium guinnensis Sw. jam during storageDamiani, Clarissa; Silva, Flávio Alves da; Asquieri, Eduardo Ramirez; Lage, Moacir Evandro; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2013Aplicabilidade tecnológica da marmelada-de-cachorro (Alibertia sessilis Schum.)Silva, Thays Lorrayne Lavrinha; Becker, Fernanda Salamoni; Toguchi, Melissa Yurie; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Damiani, Clarissa
May-2021Application of chemometric tools in the development of food bars based on cocoa shell, soy flour and green banana flourBarros, Hanna Elisia Araújo de; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Abreu, Danilo José Machado de; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Lago, Rafael Carvalho do; Dias, Laryanne Lopes de Carvalho; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Bilal, Muhammad; Ruiz, Héctor A.; Franco, Marcelo; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
May-2020Application of lipase immobilized on a hydrophobic support for the synthesis of aromatic estersSantos, Marta Maria Oliveira dos; Gama, Rafaela Santos; Tavares, Iasnaia Maria de Carvalho; Santos, Pedro Henrique; Gonçalves, Márcia Soares; Carvalho, Marise Silva de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Oliveira, Julieta Rangel de; Mendes, Adriano Aguiar; Franco, Marcelo
Nov-2020Application of the nutrient profile model in the development of food bars with functional potentialBemfeito, Carla Martino; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Pereira, Michel Cardoso de Angelis; Souza, Natália de Oliveira; Carneiro, João de Deus Souza
30-Apr-2015Armazenamento refrigerado de banana 'Prata Anã' proveniente de cachos com 16, 18 e 20 semanasMartins, Ramilo Nogueira; Dias, Mário Sérgio Carvalho; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Santos, Leandra Oliveira
30-Apr-2015Armazenamento refrigerado de pomelos variedades flame e henderson revestidos com ceraHojo, Ellen Toews Doll; Hojo, Ronaldo Hissayuki; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Rodrigues, Luiz José; Paula, Nélio Ranieli Ferreira de
Jan-2015Aspectos de qualidade e composição centesimal dos frutos de Syzygium cumini (L.) skeels e Syzygium paniculatum GaertnPereira, Renata Junqueira; Cardoso, Maria das Graças; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Pereira, Rodrigo Junqueira
Jan-2018Assessment of chemical and sensory quality of sugarcane alcoholic fermented beverageOliveira, Érica Resende; Caliari, Márcio; Soares Júnior, Manoel Soares; Oliveira, Aryane Ribeiro; Duarte, Renata Cristina Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
30-Apr-2015Avaliação da coloração de basidiocarpos desidratados de Agaricus blazei segundo escala de MunsellDelú, Marisa Aparecida da Fonseca; Dias, Eustáquio Souza; Schwan, Rosane Freitas; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Mar-2009Avaliação da qualidade de manga 'palmer' tratada com 1-metilciclopropeno e armazenada sob refrigeração e condição ambienteDollhojo, Ellen Toews; Abreu, Celeste Maria Patto de; Asmar, Simone Abreu; Hojo, Ronaldo Hissayuki; Côrrea, Angelita Duarte; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
30-Apr-2015Avaliação da qualidade do abacaxi "Pérola" minimamente processado armazenado sob atmosfera modificadaSantos, Juliana Costa Bueno; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Pinheiro, Ana Carla Marques