Buscar

 

RI UFLA (Universidade Federal de Lavras) >
DQI - Departamento de Química >
DQI - Artigos publicados em periódicos >

Por favor, utilize esse identificador para citar este item ou usar como link: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/12538

Título: Genetic variability for protein and minerals content in common bean lines (Phaseolus vulgaris L.)
Autor(es): Silva, Camila Andrade
Abreu, Ângela de Fátima Barbosa
Ramalho, Magno Antonio Patto
Corrêa, Angelita Duarte
Maia, Lucas Gontijo Silva
Assunto: Banco de germoplasma
Feijão - Melhoramento genético
Phaseolus vulgaris
Publicador: Embrapa Arroz e Feijão
Data de publicação: Mar-2010
Referência: SILVA, C. A. et al. Genetic variability for protein and minerals content in common bean lines (Phaseolus vulgaris L.). Annual Report of the Bean Improvement Cooperative, Fort Collins, v. 53, p. 144-145, Mar. 2010.
Abstract: The common bean (Phaseolus vulgaris L.) has high nutritional value, with significant concentrations of protein and minerals. It represents the main source of protein for low income populations, especially in developing countries. The identification of lines with high levels of protein and minerals, adds value to the cultivars, without increasing the cost to consumers. Thus, breeding programs should be to associate great agronomic performance and nutritional quality in lines. Therefore, this study has as objective to evaluate the genetic variability for protein and minerals content of 100 common beans lines belonging to germplasm bank at Universidade Federal de Lavras (UFLA).
URI: http://bic.css.msu.edu/_pdf/Reports/BIC_2010_Annual_Report.pdf
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/12538
Idioma: en_US
Aparece nas coleções: DQI - Artigos publicados em periódicos

Arquivos neste Item:

Não há arquivos associados para este Item.

Itens protegidos por copyright, com todos os direitos reservados, Salvo indicação em contrário.


Mostrar estatísticas

 


DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback