Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2476
Title: Óleos essenciais de Myristica fragrans Houtt. e de Salvia microphylla H.B.K.: caracterização química, atividade biológica e antioxidante
Other Titles: Essential oils of Myristica fragrans Houtt. and of Salvia microphylla H.B.K.: chemical caracterization, biological and antioxidant activity
Authors: Batista, Luis Roberto
Moraes, Jair Campos de
Cardoso, Maria das Graças
Carvalho, Ruy
Mendonça, Alexandre Tourino
Blank, Arie Fitzgerald
Keywords: Óleos essenciais
Inseticidas
Bactericidas
Antioxidantes
Condimentos
Oil essential
Insecide
Bactericide
Antioxidante
Spices
Issue Date: 11-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: LIMA, R. K. de. Óleos essenciais de Myristica fragrans Houtt. e de Salvia microphylla H.B.K.: caracterização química, atividade biológica e antioxidante. 2008. 144 p. Tese (Doutorado em Agroquímica)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2008.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2476
Appears in Collections:Agroquímica - Doutorado (Teses)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.