Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/40952
Title: Fermentação lática de extrato de soja em escala ampliada
Other Titles: Scale-up lactic acid fermentation of soy extract
Keywords: Fermentação lática
Probióticos
Lactic fermentation
Probiotics
Issue Date: Apr-2019
Publisher: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia da USP
Citation: MONDRAGÓN-BERNAL, O. L.; CAPONI, A. R.; ALVES, J. G. L. F. Fermentação lática de extrato de soja em escala ampliada. Higiene Alimentar, São Paulo, v. 33, p. 614-617, abr./maio 2019.
URI: https://pesquisa.bvsalud.org/bvs-vet/resource/pt/vti-21930
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/40952
Appears in Collections:DCA - Artigos publicados em periódicos

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.