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Title: Metabolite profile and sensory quality of arabica genotypes grown in different altitudes and processed by different post-havest methods
Authors: Borém, Flávio Meira
Pereira, Adriana Farah de Miranda
Alves, Helena Maria Ramos
Paiva, Luciano Vilela
Cirillo, Marcelo Ângelo
Keywords: Specialty coffees
Metabolomics
Environment
Coffee processing
Cafés especiais
Metaboloma
Ambiente
Café - Processamento
Issue Date: 2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: TAVEIRA, J. H. da S. Metabolite profile and sensory quality of arabica genotypes grown in different altitudes and processed by different post-havest methods. 2014. 71 p. Tese (Doutorado em Engenharia Agrícola) - Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2014.
Description: Tese apresentada à Universidade Federal de Lavras como parte das exigências do Programa de Pós-Graduação Stricto-sensu em Engenharia Agrícola para a obtenção do título de Doutor
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4168
Appears in Collections:Engenharia Agrícola - Doutorado (Teses)



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