DCA - Artigos publicados em periódicos : [1251] Página principal da coleção Visualizar estatísticas

Navegar
Assinar esta coleção para receber notificações por e-mail de cada item inserido RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 301 para 320 de 1251
Data do documentoTítuloAutor(es)
Nov-2020Development of arrowroot flour fermented by kefir grainsSouza, Beatriz Lourdes de; Guedes, Karina Teixeira Magalhães; Lemos, Paulo Vitor França; Maciel, Leonardo Fonseca; Dias, Disney Ribeiro; Druzian, Janice Izabel; Schwan, Rosane Freitas
Nov-2020Baby led weaning: an integrative review of scientific evidence from 2011 to 2019Vilas Boas, Açucena Cardoso; Neri, Mayara Márcia Silva; Silva, Cynthia Francisca Xavier Costa de Assis; Teixeira, Lílian Gonçalves
Dez-2020Multi-target response surface optimization of the aqueous extraction of Macauba kernel oilMagalhães, K. T.; Tavares, T. S.; Gomes, T. M. C.; Nunes, C. A.
Nov-2020Produção e caracterização de óleo bruto e refinado obtido de cabeças de tilápia sob diferentes temperaturasTeixeira, Jacyara Thaís; Albergaria, Francielly Corrêa; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Lago, Amanda Maria Teixeira; Oliveira, Roseane Maria Evangelista; Pimenta, Carlos José; Gomes, Maria Emília de Sousa
2020Bioactive compounds and antioxidant activity of fruit of temperate climate produced in subtropical regionsCuri, Paula Nogueira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pio, Rafael; Peche, Pedro Maranha; Albergaria, Francielly Corrêa; Souza, Vanessa Rios de
2020Consumer profile: blackberry processing with different types of sugarsSuárez, Natália Ferreira; Abreu, Rafael Azevedo Arruda de; Reis, Letícia Alves Carvalho; Curi, Paula Nogueira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Souza, Vanessa Rios de; Pio, Rafael
Nov-2020Desnaturação proteica: importâncias na indústria de laticíniosBueno, Tainah Morais; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Carvalho, Gabriel Ribeiro; Queiroz, Fabiana; Pimenta, Carlos José
Nov-2020UV-visible Spectroscopy as a New Tool to Predict the Bioactivity of Humic Fragments Induced by Citric/ Oxalic Acids on Eucalyptus Nutrition and GrowthMorais, Everton Geraldo de; Silva, Carlos Alberto; Maluf, Henrique José Guimarães Moreira
Out-2020Optimization for sensory and nutritional quality of a mixed berry fruit juice elaborated with coconut waterSchiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Carvalho, Cynara dos Santos; Lago, Amanda Maria Teixeira; Curi, Paula Nogueira; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana; Resende, Jaime Vilela de; Souza, Vanessa Rios de
2020Quality of honeys from different botanical originsSchiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Souza, Vanessa Rios de; Lago, Amanda Maria Teixeira; Carvalho, Gabriel Ribeiro; Curi, Paula Nogueira; Guimarães, Angélica Sousa; Queiroz, Fabiana
2020Sensory perception of Brazilian petit suisse cheese by a consumer panel using three-way internal and external preference mapsPereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Carneiro, João de Deus Souza
Nov-2020Data fusion of UPLC data, NIR spectra and physicochemical parameters with chemometrics as an alternative to evaluating kombucha fermentationBarbosa, Cosme Damião; Baqueta, Michel Rocha; Santos, Wildon César Rodrigues; Gomes, Dhionne; Alvarenga, Verônica O.; Teixeira, Paula; Albano, Helena; Rosa, Carlos Augusto; Valderrama, Patrícia; Lacerda, Inayara C.A.
Jun-2020Water sorption thermodynamic behavior of whey protein isolate/ polyvinyl alcohol blends for food packagingLara, Bruna Rage Baldone; Dias, Marali Vilela; Guimarães Junior, Mario; Andrade, Paulo Sérgio de; Nascimento, Bruna de Souza; Ferreira, Laura Fonseca; Yoshida, Maria Irene
Jul-2020Evaluation of fruta-do-lobo (Solanum lycocarpum St. Hill) starch on the growth of probiotic strainsPereira, Ana Paula Aparecida; Lauretti, Leonardo Borges Chatagnier; Alvarenga, Verônica Ortiz; Paulino, Bruno Nicolau; Angolini, Célio Fernando Figueiredo; Neri-Numa, Iramaia Angelica; Orlando, Eduardo Adilson; Pallone, Juliana Azevedo Lima; Sant'Ana, Anderson S.; Pastore, Glaucia Maria
Set-2020Impact of carrier agents and temperature during storage of dry inocula of Salmonella enterica: a contribution to the validation of low water activity foods processing interventionsFurtado, Marianna M.; Silva, Beatriz S.; Faviero, César; Alvarenga, Verônica O.; Sant’Ana, Anderson S.
Nov-2020Occurrence and enumeration of rope-producing spore forming bacteria in flour and their spoilage potential in different bread formulationsPereira, Ana Paula M.; Stradiotto, Graziele C.; Freire, Luísa; Alvarenga, Verônica O.; Crucello, Aline; Morassi, Letícia L. P.; Silva, Fabiana P.; Sant’Ana, Anderson S.
Nov-2020Ohmic heating technology in dulce de leche: physical and thermal profile, microstructure, and modeling of crystal size growthSilva, Ramon; Rocha, Ramon S.; Guimarães, Jonas T.; Balthazar, Celso F.; Ramos, Gustavo Luís P.A.; Scudino, Hugo; Pimentel, Tatiana C.; Azevedo, Erica M.; Silva, Marcia C.; Cavalcanti, Rodrigo N.; Alvarenga, Verônica O.; Duarte, Maria Carmela K. H.; Esmerino, Erick. A.; Freitas, Mônica Q.; Cruz, Adriano G.
2020Artificial neural network and regression models to evaluate rheological properties of selected brazilian honeysSilva, Vanelle M. D.; Lacerda, Wilian S.; Resende, Jaime V. de
Jul-2020Use of artificial neural networks to predict concrete compression strengthTavares, Dennis Santos; Ribeiro, David Augusto; Yanagi Junior, Tadayuki; Lacerda, Wilian Soares; Tiradentes, Eduardo Tadeu; Teixeira, Robson Guilherme; Garcia, Hudson Venâncio Silva
Set-2020Physicochemical properties and use of chia mucilage (Salvia hispanica L.) in the reduction of fat in cookiesRocha, Maria Clara; Píccolo, Maria da Penha; Abreu, Wilson César de; Maradini Filho, Antonio Manoel; Barcelos, Maria de Fátima Píccolo
Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 301 para 320 de 1251