DCA - Artigos publicados em periódicos : [1251] Página principal da coleção Visualizar estatísticas

Navegar
Assinar esta coleção para receber notificações por e-mail de cada item inserido RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 361 para 380 de 1251
Data do documentoTítuloAutor(es)
2020Avaliação da aceitabilidade de vegetais no estádio microgreen por resto ingesta no lapinha Spa, município de Lapa, estado do Paraná, BrasilZanzini, Alice Pereira; Oliveira, Júlia Assunção de Castro; Carvalho, Elisângela Elena Nunes
Jun-2020Obtaining cellulosic nanofibrils from oat straw for biocomposite reinforcement: Mechanical and barrier propertiesLago, Rafael Carvalho do; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Dias, Matheus Cordasso; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Tonoli, Gustavo Henrique Denzin; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2020Effects of the drying process on the fatty acid content, phenolic profile, tocopherols and antioxidant activity of baru almonds (Dipteryx alata Vog.)Campidelli, M. L. L.; Carneiro, J. D. S.; Souza, E. C.; Magalhães, M. L.; Nunes, E. E. C.; Faria, P. B.; Franco, M.; Vilas Boas, E. V. B.
Mai-2020Probiotic Properties of Lactobacilli and Their Ability to Inhibit the Adhesion of Enteropathogenic Bacteria to Caco-2 and HT-29 CellsFonseca, Hugo Calixto; Melo, Dirceu de Sousa; Ramos, Cíntia Lacerda; Dias, Disney Ribeiro; Schwan, Rosane Freitas
2020Information as a determinant criterion in the acceptance of fermented yam-based ice creamBatista, Nádia Nara; Ramos, Cíntia Lacerda; Pires, Josiane Ferreira; Dias, Disney Ribeiro; Schwan, Rosane Freitas
2020Sensory profile and technological characterization of boneless dry-cured ham with lactulose added as a prebioticGomes, Hewerton Barbosa; Rodrigues, Lorena Mendes; Massingue, Armando Abel; Lima, Ítalo Abreu; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Ramos, Eduardo Mendes
Jun-2020Stability of camu‐camu encapsulated with different prebiotic biopolymersFigueiredo, Jayne de Abreu; Lago, Amanda Maria Teixeira; Mar, Josiana Moreira; Silva, Laiane S.; Sanches, Edgar Aparecido; Souza, Tatiane P.; Bezerra, Jaqueline de Araújo; Campelo, Pedro Henrique; Botrel, Diego Alvarenga; Borges, Soraia Vilela
Jan-2020Hygroscopic, structural, and thermal properties of essential oil microparticles of sweet orange added with cellulose nanofibrilsSouza, Hugo Junior Barboza de; Botrel, Diego Alvarenga; Fernandes, Regiane Victória de Barros; Borges, Soraia Vilela; Felix, Pedro Henrique Campelo; Viana, Lívia Cássia; Lago, Amanda Maria Teixeira
Nov-2020Encapsulation of camu-camu extracts using prebiotic biopolymers: Controlled release of bioactive compounds and effect on their physicochemical and thermal propertiesFigueiredo, Jayne de Abreu; Teixeira, Mariá Andrade; Campelo, Pedro Henrique; Lago, Amanda Maria Teixeira; Souza, Tatiane Pereira de; Yoshida, Maria Irene; Oliveira, Cassiano Rodrigues de; Pereira, Ana Paula Aparecida; Pastore, Gláucia Maria; Sanches, Edgar Aparecido; Botrel, Diego Alvarenga; Borges, Soraia Vilela
Mai-2020Use of near infrared spectroscopy in cotton seeds physiological quality evaluationMayrinck, Lívia Giro; Lima, Juliana Maria Espíndola; Guimarães, Gabriel Castanheira; Nunes, Cleiton Antônio; Oliveira, João Almir
Abr-2020The chemical, thermal and textural characterization of fractions from Macauba kernel oilMagalhães, Kassiana Teixeira; Tavares, Talita de Sousa; Nunes, Cleiton Antônio
Out-2020Prebiotic potential of pulp and kernel cake from Jerivá (Syagrus romanzoffiana) and Macaúba palm fruits (Acrocomia aculeata)Andrade, Amanda Cristina; Marinho, Júlia Fernanda Urbano; Souza, Angélica Cristina de; Tavares, Talita de Sousa; Dias, Disney Ribeiro; Schwan, Rosane Freitas; Nunes, Cleiton Antônio; Bastos, Sabrina Carvalho
Mai-2020Temporal profile of flavor enhancers MAG, MSG, GMP, and IMP, and their ability to enhance salty taste, in different reductions of sodium chlorideRocha, Renata Abadia Reis; Ribeiro, Michele Nayara; Silva, Gabriela Alvarenga; Rocha, Lenízy Cristina Reis; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, Cleiton Antônio; Carneiro, João de Deus Souza
Nov-2020Optimising a stevia mix by mixture design and napping: a case study with high protein plain yoghurtRibeiro, Michele Nayara; Rodrigues, Daniela Maria; Rocha, Renata Abadia Reis; Silveira, Letícia Rodrigues; Condino, João Paulo Ferreira; Júnior, Arlindo Curzi; Souza, Vanessa Rios de; Nunes, Cleiton Antônio
Jun-2020Sorting task as a tool to elucidate the sensory patterns of artisanal cheesesRodrigues, Jéssica F.; Mangia, Bruna A.; Silva, Jonas G. e; Lacore, Gustavo A.; Coimbra, Lorena O.; Esmerino, Erick A.; Freitas, Mônica Q.; Pinheiro, Ana Carla M.; Cruz, Adriano G. da
2020Óleo de amêndoa de macaúba tem potencial como ingrediente lipídico em margarina e maioneseSilva, Gislene Carvalho; Haddad, Felipe Furtini; Magalhães, Kassiana Teixeira; Nunes, Cleiton Antônio
2020Experimental techniques for the extraction of taro mucilage with enhanced emulsifier properties using chemical characterizationAndrade, Luan Alberto; Silva, Daniele Aparecida de Oliveira; Nunes, Cleiton Antonio; Pereira, Joelma
Jan-2020Effect of process variables on the yield and quality of jerivá (Syagrus romanzoffiana) kernel oil from aqueous extractionMagalhães, Kassiana Teixeira; Gomes, Thais M. C.; Tavares, Talita de Sousa; Nunes, Cleiton Antônio
Abr-2020Characterization of macadamia oil (Macadamia integrifolia) obtained under different extraction conditionsRibeiro, Ana Paula Lima; Haddad, Felipe Furtini; Tavares, Talita de Sousa; Magalhães, Kassiana Teixeira; Pimenta, Carlos José; Nunes, Cleiton Antônio
2020Characterization of pectin films integrated with cocoa butter by continuous casting: physical, thermal and barrier propertiesMendes, J. F.; Norcino, L. B.; Manrich, A.; Pinheiro, A. C. M.; Oliveira, J. E.
Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 361 para 380 de 1251