DCA - Artigos publicados em periódicos : [1251] Página principal da coleção Visualizar estatísticas

Navegar
Assinar esta coleção para receber notificações por e-mail de cada item inserido RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 481 para 500 de 1251
Data do documentoTítuloAutor(es)
2019Potential of figs from cultivars grown in subtropical regions for canning purposesCuri, Paula Nogueira; Locatelli, Guilherme; Albergaria, Francielly Corrêa; Pio, Rafael; Pádua Filho, Luiz Antônio de; Souza, Vanessa Rios de
Jan-2019Recognition of coffee roasting degree using a computer vision systemLeme, Dimas Samid; Silva, Sabrina Alves da; Barbosa, Bruno Henrique Groenner; Borém, Flávio Meira; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
2019Wastewater from swine farming in the growth and nutrition of Khaya senegalensis (DESR.) A Juss seedlingsAraújo, Emanuel França; Arauco, Adriana Miranda de Santana; Dias, Bruna Anair Souto; Lacerda, Julian Júnio de Jesus; Boechat, Cácio Luiz; Porto, Dayara Lins; Arauco, Luis Ricardo Romero
2019Mixed Brazilian Cerrado fruits preserves without added sugar: the effect of bodying agentsFarias, Taísa Rezende Teixeira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Lago, Amanda Maria Teixeira; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana
Dez-2019Influence of microwave processing on the bioactive compounds, antioxidant activity and sensory acceptance of blackberry jellyCuri, Paula Nogueira; Salgado, Derlyene Lucas; Mendonça, Kamila; Pio, Rafael; Ferreira, Jefferson Luiz Gomes; Souza, Vanessa Rios de
2019Influence of gelling agent concentration on the characteristics of functional sugar-free guava preservesPereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Silva, Andressa Alvarenga; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Pinheiro, Ana Carla Marques; Carneiro, João de Deus Souza
Dez-2019Selenium yeast supplementation for broilers at different agesSilva, Vanessa A.; Bertechini, Antônio G.; Nogueira, Bernardo R. F.; Ribeiro, Heloísa V.; Mencalha, Raquel; Ramos, Eduardo M.
209Characterisation and jelly processing potential of different fig cultivarsCuri, Paula Nogueira; Albergaria, Francielly Corrêa; Pio, Rafael; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Tavares, Bruna de Sousa; Souza, Vanessa Rios de
Jun-2019Berry jelly: optimization through desirability‐based mixture designSchiassi, Maria Cecília E. V.; Salgado, Derlyene L.; Meirelles, Beatriz S.; Lago, Amanda M. T.; Queiroz, Fabiana; Curi, Paula N.; Pio, Rafael; Souza, Vanessa R. de
Dez-2019The impact of varying educational intervention on consumer understanding and attitude toward reducing sodium in food: Implications for marketing strategiesGonçalves, Carla Saraiva; Carneiro, João de Deus Souza; Rocha, Renata Abadia Reis; Rezende, Daniel Carvalho de
2019Effect of Brazilian green propolis on microorganism contaminants of surface of Gorgonzola-type cheeseCorrea, Frederico Teixeira; Souza, Angélica Cristina de; Souza Júnior, Ernani Augusto de; Isidoro, Silas Rodrigo; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Dias, Disney Ribeiro; Abreu, Luiz Ronaldo de
2019Composition of cachaças produced from five varieties of sugarcane and the correlation of the presence of dhurrin in the cane with that of ethyl carbamate in the productCravo, Francielli D’Carlos; Santiago, Wilder Douglas; Lunguinho, Allan da Silva; Barbosa, Richard Bispo; Oliveira, Renan Elan da Silva; Alvarenga, Gabriela Fontes; Santos, Stephano Daniel; Souza, Rafaella Hilda Zaniti; Souza, Ellen Cristina de; Almeida, Katia Julia de; Souza, Josefina Aparecida de
Mar-2019Influence of temperature and water activity on Ochratoxin A production by Aspergillus strain in coffee south of Minas Gerais/BrazilOliveira, Gislaine; Evangelista, Suzana Reis; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Santiago, Wilder Douglas; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luís Roberto
2019Avaliação da percepção do tamanho de porções de alimentos proteicosOliveira, João Paulo Lima de; Avelar, Bárbara Andreata; Oliveira, Lívia Costa de; Abreu, Wilson César de
2019Quality of olive oils from southeastern BrazilRodrigues, Jéssica Ferreira; Resende, Lívia Maria Braga; Silva, Luiz Fernando de Oliveira da; Pedroso, Márcio Pozzobon; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, Cleiton Antônio
Abr-2019Development and physical-chemical properties of pectin film reinforced with spent coffee grounds by continuous castingMendes, J. F.; Martins, J. T.; Manrich, A.; Sena Neto, A. R.; Pinheiro, A. C. M.; Mattoso, L. H. C.; Martins, M. A.
Jun-2019Retail display of beef steaks coated with monolayer and bilayer chitosan-gelatin compositesCardoso, Giselle Pereira; Andrade, Monalisa Pereira Dutra; Rodrigues, Lorena Mendes; Massingue, Armando Abel; Fontes, Paulo Rogério; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Ramos, Eduardo Mendes
Jun-2019Effects of PSE meat and salt concentration on the technological and sensory characteristics of restructured cooked hamsPaula, Marielle Maria de Oliveira; Haddad, Gabriela de Barros Silva; Rodrigues, Lorena Mendes; Benevenuto Júnior, Augusto Aloísio; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Ramos, Eduardo Mendes
2019Oral supplementation with capsaicin reduces oxidative stress and IL-33 on a food allergy murine modelAntunes, Maísa Mota; Coelho, Bruna Scherr Laignier; Vichi, Thaís Makiya; Santos, Elandia Aparecida dos; Gondim, Fabíola Karine Braga; Diniz, Ariane Barros; Aguilar, Edenil Costa; Cara, Denise Carmona; Porto, Laura Cristina Jardim; Castro, Isabela Coelho de; Leite, Jacqueline I.Alvarez; Teixeira, Lílian Gonçalves
2012Óleos essenciais de Cymbopogon nardus, Cinnamomum zeylanicum e Zingiber officinale: composição, atividades antioxidante e antibacterianaAndrade, Milene Aparecida; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luís Roberto; Mallet, Aline Cristina Teixeira; Machado, Samísia Maria Fernandes
Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 481 para 500 de 1251