Página de Busca


Filtros correntes:
Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1-7 de 7.
  • Anterior
  • 1
  • Póximo
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
13-Jun-2014Assessment of the biological activity of kefir grains by biospeckle laser techniqueGuedes, J. D. S.; Magalhães-Guedes, K. T.; Dias, D. R.; Schwan, R. F.; Braga Júnior, R. A.
9-Jan-2011Chemical composition and sensory analysis of cheese whey-based beverages using kefir grains as starter cultureMagalhães, Karina Teixeira; Dias, Disney Ribeiro; Pereira, Gilberto Vinicius de Melo; Oliveira, José Maria; Domingues, Lucília; Teixeira, José António; Silva, João Batista de Almeida e; Schwan, Rosane Freitas
19-Mar-2013Identification and assessment of kefir yeast potential for sugar/ethanol-resistanceMiguel, M. G. C. P.; Cardoso, P. G.; Magalhães-Guedes, K. T.; Schwan, R. F.
Mai-2011Comparative study of the biochemical changes and volatile compound formations during the production of novel whey-based kefir beverages and traditional milk kefirMagalhães, Karina T.; Dragone, Giuliano; Pereira, Gilberto V.de Melo; Oliveira, José M.; Domingues, Lucília; Teixeira, José A.; Teixeira, José A.; Schwan, Rosane F.
Ago-2011Profile of microbial communities present in tibico (sugary kefir) grains from different brazilian statesMiguel, Maria Gabriela Pedrozo da Cruz; Cardoso, Patrícia G.; Magalhães, Karina T.; Schwan, Rosane F.
28-Fev-2017Microorganisms in functional food supplementation: a reviewMagalhães-Guedes, Karina Teixeira; Ferreira, Camila Duarte; Magalhães, Kassiana Teixeira; Schwan, Rosane Freitas; Costa, Jorge Alberto Vieira; Nunes, Itaciara Larroza
Nov-2010Production of fermented cheese whey-based beverage using kefir grains as starter culture: evaluation of morphological and microbial variationsMagalhães, Karina Teixeira; Pereira, Maria Alcina; Nicolau, Ana; Dragone, Giuliano; Domingues, Lucília; Teixeira, José António; Silva, João Batista de Almeida; Schwan, Rosane Freitas