Navegando por Autor Faria, P. B.

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2015Lipid profile and cholesterol of pork with the use of glycerin in feedingFaria, P. B.; Cantarelli, V. S.; Fialho, E. T.; Pinto, A. M. B. G.; Faria, J. H.; Rocha, M. F. M.; Guerreiro, M. C.; Bressan, M. C.
Mar-2012Meat quality and lipid profiles in crossbred lambs finished on clover-rich pasturesFaria, P. B.; Bressan, M. C.; Vieira, J. O.; Vicente-Neto, J.; Ferrão, S. P. B.; Rosa, F. C.; Monteiro, M.; Cardoso, M. G.; Gama, L. T.
Out-2016Parâmetros microbiológicos em diferentes cortes de carne bovina resfriadaSilva, D. C.; Faria, P. B.; Pereira, A. A.; Duarte, W. F.; Nogueira, T. M.
Dez-2017Partial substitution of pork fat with canola oil in Toscana sausageMonteiro, G. M.; Souza, X. R.; Costa, D. P. B.; Faria, P. B.; Vicente, J.
2019Perfil lipídico da carne de frangos de corte de diferentes cruzamentos criados em sistema alternativoCruz, F. L.; Faria, P. B.
Ago-2011Performance and carcass characteristics of free-range broiler chickens fed diets containing alternative feedstuffsFaria, P. B.; Vieira, J. O.; Silva, J. N.; Rodrigues, A. Q.; Souza, X. R.; Santos, F. R.; Pereira, A. A.
Set-2020Polymorphism of CAST and GDF-8 genes and association with physical-chemical parameters of sheep meatEsteves, C.; Livramento, K. G. do; Paiva, L. V.; Peconick, A. P.; Garcia, I. F. F.; Garbossa, C. A. P.; Cardoso, T. B.; Faria, P. B.
-Proximate composition and meat quality of broilers reared under different production systemsSouza, X. R.; Faria, P. B.; Bressan, M. C.
Abr-2012Qualidade da carne de frangos caipiras abatidos em diferentes idadesSouza, X. R.; Faria, P. B.; Bressan, M. C.
Fev-2021Qualidade da carne de frangos da linhagem Label Rouge suplementados com minerais biocomplexados e criados em sistema alternativoCruz, F. L.; Miranda, D. A.; Pontes, L. L. B.; Rubim, F. M.; Geraldo, A.; Faria, P. B.
Abr-2012Quality of broiler meat of the free-range type submitted to diets containing alternative feedstuffsFaria, P. B.; Vieira, J. O.; Souza, X. R.; Rocha, M. F. M.; Pereira, A. A.
2019The polymorphisms of genes associated with the profile of fatty acids of sheepEsteves, C.; Livramento, K. G.; Paiva, L. V.; Peconick, A. P.; Garcia, I. F. F.; Garbossa, C. A. P.; Faria, P. B.
2014Willingness of the consumers of the Federal District - Brazil - to purchase beef meat with certification of originRigueira, L. L.; Lopes, M. A.; Bruhn, F. R. P.; Rodrigues, C. G.; Faria, P. B.