Navegando por Autor Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 128 a 147 de 160 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
Mai-2022Recent advances in processing and preservation of minimally processed fruits and vegetables: A review – Part 1: Fundamentals and chemical methodsAlexandre, Ana Cláudia Silveira; Gomes, Bianca Almada Ferreira; Duarte, Giulia Nayara; Piva, Samella Fabiane; Zauza, Stefânia Barros; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Out-2023Recent advances in processing and preservation of minimally processed fruits and vegetables: A review – Part 2: Physical methods and global market outlookGomes, Bianca Almada Ferreira; Alexandre, Ana Cláudia Silveira; Andrade, Guilherme Antônio Vieira de; Zanzini, Alice Pereira; Barros, Hanna Elisia Araújo de; Silva, Lara Maria dos Santos Ferraz e; Costa, Paula Aparecida; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
30-Abr-2015Redução do amaciamento de banana 'Maçã' minimamente processada pelo uso de tratamentos químicosMelo, Anderson Adriano Martins; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2020Rheological, physico-chemical and sensorial properties of ice cream made with powdered form with low energetic value and high content of prebiotic fibersCampidelli, Marina Leopoldina Lamounier; Salgado, Jocelem Mastrodi; Carneiro, João de Deus Souza; Abreu, Luiz Ronaldo de; Giarola, Tales Márcio de Oliveira; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Brito, Aila Riany de; Franco, Marcelo
Jul-2021A scientific approach to extraction methods and stability of pigments from Amazonian fruitsMiranda, Pedro Henrique Silva; Santos, Annanda Carvalho dos; Freitas, Bárbara Catarina Bastos de; Martins, Glêndara Aparecida de Souza; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Damiani, Clarissa
19-Set-2013Stability of frozen marolo pulp during storageDamiani, Clarissa; Silva, Flávio Alves da; Lage, Moacir Evandro; Pereira, Douglas Endrigo Perez; Becker, Fernanda Salamoni; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Fev-2022Stability of uvaia (Eugenia pyriformis Cambess) pulp subjected to freezing by static and forced airMacedo, Leandro Levate; Vilela, Daiana Ribeiro; Cunha, Mariana Crivelari da; Dias, Laryanne Lopes de Carvalho; Carvalho, Elisangela Elena Nunes; Resende, Jaime Vilela de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Dez-2018Starch and total soluble sugar content in torch ginger postharvestMattos, Drucylla Guerra; Paiva, Patrícia Duarte de Oliveira; Elias, Heloisa Helena de Siqueira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Rodrigues, Lucas Ferreira; Lago, Rafael Carvalho do
2017Study of jambolan pulp bioactive compoundsOliveira, Érica Resende de; Salgado, Derlyene Lucas; Santos, Paula Ribeiro; Caliari, Márcio; Soares Júnior, Manoel Soares; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jun-2019Study of morphological properties and rheological parameters of cellulose nanofibrils of cocoa shell (Theobroma cacao L.)Souza, Lucas Oliveira; Lessa, Ozana Almeida; Dias, Matheus Cordazzo; Tonoli, Gustavo Henrique Denzin; Rezende, Denilde Vilas Bôas; Martins, Maria Alice; Neves, Isabelle Cristina Oliveira; Resende, Jaime Vilela de; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Oliveira, Julieta Rangel de; Franco, Marcelo
Jun-2020Study of the nutritional, sensory and microbiological properties of food pastes made with baru almonds (Dipteryx alata vog.)Campidelli, Marina Leopoldina Lamounier; Naves, Maica de Paula; Andrade, Grayce Kelly de; Carneiro, João de Deus de Souza; Souza, Ellen Cristina de; Magalhães, Maísa Lamounier; Coli, Priscila Castellani; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Lee, David Nelson
23-Fev-2012Study of the shelf-life of a mixed araça (Psidium guineensis Sw.) and marolo (Annona crassiflora Mart.) jamDamiani, Clarissa; Asquieri, Eduardo Ramirez; Lage, Moacir Evandro; Oliveira, Rodrigo Almeida de; Silva, Flavio Alves da; Pereira, Douglas Endrigo Perez; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2020Tecnologia de fabricação de pães doces elaborados a partir de farinha da casca e polpa de pequiCunha, Mariana Crivelari da; Hostalácio, Laila Terra; Souza, Piêtra Campos e; Oliveira, Ana Lázara Matos; Lago, Rafael Carvalho do; Melo, Rafaela da Silva; Rodrigues, Lucas Ferreira; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Pereira, Joelma; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2020Tecnologia de fabricação de pães doces elaborados a partir de farinha da polpa de gabiroba, polpa de gabiroba e farinha da casca de pequiCunha, Mariana Crivelari da; Hostalácio, Laila Terra; Souza, Piêtra Campos e; Oliveira, Ana Lázara Matos; Lago, Rafael Carvalho do; Melo, Rafaela da Silva; Ferreira, Lucas Rodrigues; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Pereira, Joelma; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2018Tecnologia de fabricação de polpa de mangaba congeladaGonçalves, Gilma Auxiliadora dos Santos; Lago, Rafael Carvalho do; Resende, Jaime Vilela; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Abr-2017Temporal dominance of sensations for characterization of strawberry pulp subjected to pasteurization and different freezing methodsGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Resende, Nathane Silva; Gonçalves, Carla Saraiva; Alcântara, Emanuelle Mara de; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Cirillo, Marcelo Ângelo; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
14-Out-2015The antioxidative potential and volatile constituents of mangaba fruit over the storage periodLima, Juliana Pinto de; Fante, Camila Argenta; Pires, Caroline Roberta Freitas; Nunes, Elisângela Elena; Alves, Rosiana Rodrigues; Elias, Heloisa Helena de Siqueira; Nunes, Cleiton Antônio; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jun-2022The bioactive constituents and antioxidant activities of ten selected Brazilian Cerrado fruitsBorges, Paulo Rogério Siriano; Edelenbos, Merete; Larsen, Erik; Hernandes, Thais; Nunes, Elisângela Elena; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Pires, Caroline Roberta Freitas
2020The effect of active coating and refrigerated storage on the quality of avocado cultivar, QuintalCareli-Gondim, Ítalo; Mesquita, Taciene Carvalho; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Caliari, Márcio; Soares Júnior, Manoel Soares
2018The effect of pasteurization, freezing and prolonged storage on volatile compounds of mangaba pulpGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Resende, Nathane Silva; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Resende, Jaime Vilela de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros