Navegando por Assunto Mycotoxin

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 14 de 14
Data do documentoTítuloAutor(es)
Jul-2020Aluminossilicatos na alimentação de aves: revisão de literaturaReis, Túlio Leite; Dilelis, Felipe; Fassani, Édison José; Calixto, Ligia Fatima Lima
12-Ago-2014Crescimento de Aspergillus carbonarius e Aspergillus ochraceus e produção de ocratoxina A em meio de cultura sintético e a base de produtos agrícolasSouza, Sirlei Cristina de
27-Jul-2012Detection of ochratoxin A in tropical wine and grape juice from BrazilTerra, M. F.; Prado, G.; Pereira, G. E.; Ematné, H. J.; Batista, L. R.
27-Mai-2019Diversidade de fungos em silagens de milho inoculadas com Lactobacillus buchneri (CCMA1366) ou Lactobacillus farraginis (CCMA1362)Morais, Lilian de Barros
30-Abr-2015Efeito da umidade e do período de armazenamento hermético na contaminação natural por fungos e a produção de micotoxinas em grãos de aveiaRupollo, Galileu; Gutkoski, Luiz Carlos; Martins, Iure Rabassa; Elias, Moacir Cardoso
15-Dez-2015Efeito de óleos essenciais sobre o desenvolvimento de Aspergillus ochraceus e Aspergillus carbonarius e na síntese de ocratoxina ANery, Abiah Narumy Ido de Abreu e
28-Ago-2016Effects of temperature and incubation time on growth and ochratoxin A biosynthesis by Aspergillus carbonarius and Aspergillus ochraceus in grain-based mediaSouza, Sirlei Cristina de; Pereira, Vanessa Maria; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Cirillo, Marcelo Angelo; Cunha, Rodrigo Luz da; Cardoso, Maria das Graças; Santiago, Wilder Douglas; Souza, Sara Maria Chalfoun de; Batista, Luís Roberto
1-Ago-2017Fungos micotoxigênicos e ocratoxina a em cafés com permanência prolongada na planta e no solo, colhidos nas regiões do cerrado mineiro e baianoFreitas-Silva, Otniel; Cunha, Flávio Quitério da; Souza, Maria de Lourdes Mendes de; Freitas, Sidinéa Cordeiro de
Mar-2019Influence of temperature and water activity on Ochratoxin A production by Aspergillus strain in coffee south of Minas Gerais/BrazilOliveira, Gislaine; Evangelista, Suzana Reis; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Santiago, Wilder Douglas; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luís Roberto
Dez-2020Integrating a chemical fungicide and Bacillus subtilis BIOUFLA2 ensures leaf protection and reduces ear rot (Fusarium verticillioides) and fumonisin content in maizeGuimarães, Rafaela Araújo; Zanotto, Edgar; Pherez Perrony, Paul Esteban; Zanotto, Lidia Almeida Salum; Silva, Leonardo José da; Machado, José da Cruz; Pinto, Felipe Augusto Moretti Ferreira; Medeiros, Henrique Novaes; Von Pinho, Renzo Garcia; Melo, Itamar Soares de; Silva, Júlio Carlos Pereira da; Medeiros, Fernanda Carvalho Lopes de; Medeiros, Flávio Henrique Vasconcelos de
2015Isolation and identification of toxigenic and non-toxigenic fungi in samples of medicinal plants from the marketPereira, C. G.; Silva, J. R. O.; Batista, L. R.
Mai-2016Occurrence of mycotoxins and yeasts and moulds identification in corn silages in tropical climateCarvalho, B. F.; Ávila, C. L. S.; Krempser, P. M.; Batista, L. R.; Pereira, M. N.; Schwan, R. F.
17-Jul-2020Stenocarpella stalk and seed rot of maize and the role of mating-type genes in aggressiveness of Fusarium graminearum to wheatBarros, Aline Vieira de
Fev-2015Use of a polyphasic approach including MALDI-TOF MS for identification of Aspergillus section Flavi strains isolated from food commodities in BrazilSilva, Fernanda Chaves da; Chalfoun, Sara Maria; Batista, Luis Roberto; Santos, Cledir; Lima, Nelson