Browsing by Author Batista, Luís Roberto

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 14 to 33 of 34 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
3-Oct-2018Identificação, potencial toxigênico e produção de micotoxinas de fungos associados a grãos de café (Coffea arabica L.)Batista, Luís Roberto
30-Apr-2015Implicações do fungo Aspergillus niger var. niger sobre o crescimento de isolados de Aspergillus da seção Circumdati e produção de Ocratoxina ANasser, Patrícia Prado; Souza, Sara Maria Chalfoun de; Batista, Luís Roberto; Mercer, Juliane Rezende
30-Apr-2015Incidencia de fungos toxigênicos e aflatoxinas em arrozCarvalho, Rosilane Aparecida de; Batista, Luís Roberto; Prado, Guilherme; Oliveira, Bibiane Resende de; Silva, Daiani Maria da
7-Feb-2019Incidência de fungos produtores de ocratoxina A em grãos de café (Coffea arabica L.) pré-processados por via seca e úmidaBatista, Luís Roberto
30-Apr-2015Incidência de ocratoxina A em diferentes frações do café (Coffea arabica L.): bóia, mistura e varrição após secagem em terreiros de terra, asfalto e cimentoBatista, Luís Roberto; Chalfoun, Sara Maria
19-Jan-2017Influence of physical and chemical characteristics of wine grapes on the incidence of Penicillium and Aspergillus fungi in grapes and ochratoxin A in winesFreire, Luísa; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Thomas, Ariela Betsy; Nassur, Rita de Cássia Mirela Resende; Silva, Lais Mesquita; Paschoal, Fabiano Narciso; Pereira, Giuliano Elias; Prado, Guilherme; Batista, Luís Roberto
7-Aug-2008Inibição in vitro de fungos toxigênicos por Pichia sp. e Debaryomyces sp. isoladas de frutos de café (Coffea arabica)Ramos, Darlê Martins Barros; Silva, Cristina Ferreira; Batista, Luís Roberto; Schwan, Rosane Freitas
7-Aug-2010Molecular ecology and polyphasic characterization of the microbiota associated with semi-dry processed coffee ( Coffea arabica L.)Vilela, Danielle Marques; Pereira, Gilberto Vinícius de M.; Silva, Cristina Ferreira; Batista, Luís Roberto; Schwan, Rosane Freitas
Sep-2009Ochratoxin A in coffee beans (Coffea arabica L.) processed by dry and wet methodsBatista, Luís Roberto; Chalfoun, Sara Maria; Silva, Cristina Ferreira; Cirillo, Marcelo; Varga, Eugênia Azevedo; Schwan, Rosane Freitas
2016Ochratoxin A in wines and evaluation of consumer exposureAbreu, Priscilla Silva de; Terra, Michelle Ferreira; Prado, Guilherme; Santiago, Wilder Douglas; Cardoso, Maria das Graças; Valeriano, Carolina; Batista, Luís Roberto
Jan-2016Óleos essenciais de folhas de diversas espécies: propriedades antioxidantes e antibacterianas no crescimento espécies patogênicasMiranda, Cíntia Alvarenga Santos Fraga; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luís Roberto; Rodrigues, Leonardo Milani Avelar; Figueiredo, Ana Cristina da Silva
Jan-2016Óleos essenciais de folhas de diversas espécies: propriedades antioxidantes e antibacterianas no crescimento espécies patogênicasMiranda, Cíntia Alvarenga Santos Fraga; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luís Roberto; Rodrigues, Leonardo Milani Avelar; Figueiredo, Ana Cristina da Silva
3-Jun-2013Qualidade tecnológica do arroz branco polido submetido à irradiação gama (Co 60 )Guimarães, Ívina Catarina de Oliveira; Pereira, Joelma; Cornélio, Vanda Maria de Oliveira; Batista, Luís Roberto; Ferreira, Eric Batista
Dec-2017Reuse of sorbitol solution in pulsed vacuum osmotic dehydration of yacon (Smallanthus sonchifolius)Oliveira, Letícia Fernandes de; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Botrel, Diego Alvarenga; Vilela, Marina Barbosa; Batista, Luís Roberto; Freire, Luísa
Aug-2013Sanitizers on microbiological quality of strawberries ‘oso-grande’Silva, Polyanna Alves; Abreu, Celeste Maria Patto de; Queiroz, Estela de Rezende; Batista, Luís Roberto; Corrêa, Angelita Duarte
2-Jan-2013Screening and identification of tannase-producing fungi isolated from Brazilian cavesMelo, Alessandra Gonçalves de; Souza, Patrícia Nirlane da Costa; Maia, Natália da Costa; Thomas, Ariela Betsy; Silva, Leandro Buffoni Roque da; Batista, Luís Roberto; Ferreira, Rodrigo Lopes; Cardoso, Patrícia Gomes
2016Soilborne fungi of the Aspergillus and Penicillium genera in a preserved region of the brazilian cerrado biomeMonteiro, Mônica Cristina Pereira; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Terra, Michelle Ferreira; Silva, Daiani Maria da; Cirillo, Marcelo Ângelo; Batista, Luís Roberto
Jun-2018Sugarcane bagasse hydrothermal pretreatment liquors as suitable carbon sources for hemicellulase production by Aspergillus nigerSilva, Caio de Oliveira Gorgulho; Ribeiro, José Antonio de Aquino; Souto, Augusto Lopes; Abdelnur, Patrícia Verardi; Batista, Luís Roberto; Rodrigues, Kelly Assis; Parachin, Nádia Skorupa; Ferreira Filho, Edivaldo Ximenes
30-Mar-2012The effect of Co60 on the physical and physicochemical properties of riceGuimarães, Ívina Catarina de Oliveira; Pereira, Joelma; Cornélio, Vanda Maria de Oliveira; Batista, Luís Roberto; Ferreira, Eric Batista
23-Oct-2012Use of residual biomass from the textile industry as carbon source for production of a low-molecular-weight xylanase from Aspergillus oryzaeDuarte, Gilvan Caetano; Moreira, Leonora Rios de Souza; Gómez-Mendoza, Diana Paola; Siqueira, Félix Gonçalves de; Batista, Luís Roberto; Amaral, Lourdes Isabel Velho do; Ricart, Carlos André Ornelas; Ferreira Filho, Edivaldo Ximenes