Navegando por Autor Batista, Luis Roberto

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 9 a 21 de 21 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
12-Mai-2014Diversity and association of filamentous fungi in coffee beans under organic and conventional cultivationCouto, Fabiana Aparecida; Souza, Sara Chalfoun; Monteiro, Mônica Cristina Pereira; Silva, Daiani Maria da; Cirillo, Marcelo Ângelo; Batista, Luis Roberto
30-Abr-2015Efeito da irradiação na microbiota fúngica de plantas medicinaisPrado, Guilherme; Andrade, Mabel Caldeira de; Oliveira, Marize Silva de; Leal, Alexandre Soares; Oliveira, Bibiane Rezende de; Batista, Luis Roberto
Jan-2018Effect of the essential oils from Melaleuca alternifolia, Melaleuca quinquenervia and Backhousia citriodora on the synthesis of ochratoxin A by Aspergillus niger and Aspergillus carbonarius isolated from tropical wine grapesSantiago, Juliana de Andrade; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luis Roberto; Santiago, Wilder Douglas; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Rodrigues, Leonardo Milani Avelar; Nelson, David Lee
Jul-2015Enzymatic and antagonistic potential of bacteria isolated from typical fruit of Cerrado in Minas Gerais State, BrazilSilva, Cristina Ferreira; Reis, Kelly Cristina dos; Lopes, Noelly Alves; Dias, Mariana; Batista, Luis Roberto; Schwan, Rosane Freitas
16-Mar-2011Fungos associados a grãos de café (Coffea arabica L.) beneficiados no sudoeste da BahiaFerreira, Gabriel Fernandes Pinto; Novaes, Quelmo Silva de; Batista, Luis Roberto; Souza, Sandra Elizabeth de; Azevedo, Gileno Brito de; Silva, Daiani Maria da
2018Jabuticaba skin extracts: phenolic compounds and antibacterial activityOliveira, Flávia Cíntia de; Marques, Tamara Rezende; Machado, Gustavo Henrique Andrade; Carvalho, Thaís Cristina Lima de; Caetano, Aline Aparecida; Batista, Luis Roberto; Corrêa, Angelita Duarte
Mai-2022Métodos analíticos para detecção de micotoxinas em alimentosCampolina, Gabriela Aguiar; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luis Roberto
2016Phenolic extracts of cachaça aged in different woods and quantifying antioxidant activity and antifungal propertiesRodrigues, Leonardo Milani Avelar; Cardoso, Maria das Graças; Santiago, Wilder Douglas; Soares, Luana Isac; Passamani, Fabiana Reinis; Santiago, Juliana de Andrade; Lira, Nathasha De Azevedo; Nelson, David Lee; Batista, Luis Roberto
7-Mar-2013Physicochemical and microbiological quality of raspberries (Rubus idaeus) treated with different doses of gamma irradiationGuimarães, Isabela Costa; Menezes, Evandro Galvão Tavares; Abreu, Priscilla Silva de; Rodrigues, Ariel Costa; Borges, Paulo Rogério Siriano; Batista, Luis Roberto; Cirilo, Marcelo Angelo; Lima, Luiz Carlos de Oliveira
2021Properties of lignin microparticles prepared by mechanical treatmentBegali, Danielly de Oliveira; Oliveira, Ana Carolina Salgado de; Ferreira, Laura Fonseca; Oliveira, Cassiano Rodrigues de; Batista, Luis Roberto; Assis, Odílio Benedito Garrido de; Yoshida, Maria Irene; Borges, Soraia Vilela
Jun-2015Taxonomia polifásica para identificação de Aspergillus seção Flavi: uma revisãoSilva, Fernanda Chaves da; Chalfoun, Sara Maria; Batista, Luis Roberto; Santos, Cledir; Lima, Nelson
3-Nov-2009The potential of agro-industrial residues for production of holocellulase from filamentous fungiSiqueira, Félix Gonçalves de; Siqueira, Eliane Gonçalves de; Jaramillo, Paula Marcela Duque; Silveira, Marcos Henrique Luciano; Andreaus, Jürgen; Couto, Fabiana Aparecida; Batista, Luis Roberto; Ferreira Filho, Edivaldo Ximenes
Fev-2015Use of a polyphasic approach including MALDI-TOF MS for identification of Aspergillus section Flavi strains isolated from food commodities in BrazilSilva, Fernanda Chaves da; Chalfoun, Sara Maria; Batista, Luis Roberto; Santos, Cledir; Lima, Nelson