Navegando por Autor Gomes, Maria Emília de Sousa

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 9 de 9
Data do documentoTítuloAutor(es)
Jan-2022Effect of natural and synthetic antioxidants on oxidation and storage stability of mechanically separated tilapia meatAlexandre, Ana Cláudia Silveira; Albergaria, Francielly Corrêa; Silva, Lara Maria dos Santos Ferraz e; Fernandes, Luíza Aparecida Carneiro; Gomes, Maria Emília de Sousa; Pimenta, Carlos José
Mai-2019Effect of washing cycles and solutions on chemical composition and physicochemical properties of the surimi‐like material from mechanically deboned turkey meatMassingue, Armando Abel; Torres Filho, Robledo de Almeida; Fontes, Paulo Rogério; Asaam, Susuana; Gomes, Maria Emília de Sousa; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Ramos, Eduardo Mendes
Abr-2021Enriquecimento com ácidos graxos da série ômega 3 visando alimentos mais saudáveis: revisãoOliveira, Diana Carla Fernandes; Murata, Pedro Massahiro de Matos; Venâncio, Anderson Henrique; Gomes, Maria Emília de Sousa; Freitas, Rilke Tadeu Fonseca de
2023Influência do sistema de cultivo de diferentes regiões brasileiras nas características sensoriais de filés de garoupa-verdadeira (Epinephelus Marginatus)Oliveira, Diana Carla Fernandes; Ribeiro, Jeison Bruno de Paulo; Miranda, Ana Luiza de Souza; Passos, Louise Paiva; Albergaria, Francielly Corrêa; Martins, Letícia Tavares; Gomes, Maria Emília de Sousa
Dez-2023Microbiological and physicochemical quality of tilapia fillets treated with ozone and chlorine solution and stored under refrigerationTanaka, Marcelo Stefanini; Albergaria, Francielly Corrêa; Oliveira, Diana Carla Fernandes; Ramos, Eduardo Mendes; Murgas, Luis David Solis; Gomes, Maria Emília de Sousa; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza
Nov-2020Produção e caracterização de óleo bruto e refinado obtido de cabeças de tilápia sob diferentes temperaturasTeixeira, Jacyara Thaís; Albergaria, Francielly Corrêa; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Lago, Amanda Maria Teixeira; Oliveira, Roseane Maria Evangelista; Pimenta, Carlos José; Gomes, Maria Emília de Sousa
Mar-2021Restructured fish cooked ham: effects of the use of carrageenan and transglutaminase on textural propertiesAlves, Maysa Costa; Paula, Marielle Maria de Oliveira; Costa, Claudine Garcia Chaves da; Sales, Luanna Aparecida; Lago, Amanda Maria Teixeira; Pimenta, Carlos José; Gomes, Maria Emília de Sousa
Jul-2019Shelf life determination of frozen fish sausage produced with fillet and minced fish derived from the Nile tilapia processingLago, Amanda Maria Teixeira; Teixeira, Jacyara Thaís; Olímpio, Bárbara Jordana Gonçalves; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pimenta, Carlos José; Gomes, Maria Emília de Sousa
Mar-2021The farming and husbandry of Colossoma macropomum: From Amazonian waters to sustainable productionHilsdorf, Alexandre Wagner Silva; Hallerman, Eric; Valladão, Gustavo Moraes Ramos; Zaminhan-Hassemer, Micheli; Hashimoto, Diogo Teruo; Dairiki, Jony Koji; Takahashi, Leonardo Susumu; Albergaria, Francielly Corrêa; Gomes, Maria Emília de Sousa; Venturieri, Rossana Luiza Leite; Moreira, Renata Guimarães; Cyrino, José Eurico Possebon