Navegando por Autor Pereira, Giuliano Elias

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 8 de 8
Data do documentoTítuloAutor(es)
2012Aspergillus section nigri in grapes cultivated in the tropical winery region of BrazilPassamani, Fabiana Reinis Franca; Lopes, Noelly Alves; Pereira, Giuliano Elias; Prado, Guilherme; Batista, Luis Roberto
30-Abr-2015Avaliação do potencial de cinco cultivares de videiras americanas para sucos de uva no sul de Minas GeraisPereira, Giuliano Elias; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Regina, Murillo de Albuquerque; Rosier, Jean-Pierre; Ferraz, Vany; Mourão Junior, Moisés
25-Jan-2019Caracterização agronômica de cultivares de videira para suco em Minas Gerais. Avaliação analítica e sensorial dos sucosPereira, Giuliano Elias
Jul-2014Chemical characteristics of grape juices from different cultivar and rootstock combinationsNassur, Rita de Cássia Mirela Resende; Pereira, Giuliano Elias; Alves, Juliana Alvarenga; Lima, Luiz Carlos de Oliveira
19-Jan-2017Influence of physical and chemical characteristics of wine grapes on the incidence of Penicillium and Aspergillus fungi in grapes and ochratoxin A in winesFreire, Luísa; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Thomas, Ariela Betsy; Nassur, Rita de Cássia Mirela Resende; Silva, Lais Mesquita; Paschoal, Fabiano Narciso; Pereira, Giuliano Elias; Prado, Guilherme; Batista, Luís Roberto
2017Rootstock influencing the quality and biogenic amines content on Syrah tropical winesNassur, Rita de Cássia Mirela Resende; Pereira, Giuliano Elias; Glória, Maria Beatriz Abreu; Lima, Luiz Carlos Oliveira
24-Ago-2013Simultaneous analysis of 25 phenolic compounds in grape juice for HPLC: method validation and characterization of São Francisco Valley samplesNatividade, Mariana Mirelle Pereira; Corrêa, Luiz Claudio; Souza, Scheilla Vitorino Carvalho de; Pereira, Giuliano Elias; Lima, Luiz Carlos de Oliveira
1-Mai-2021Whole, concentrated and reconstituted grape juice: Impact of processes on phenolic composition, “foxy” aromas, organic acids, sugars and antioxidant capacityDutra, Maria da Conceição Prudêncio; Viana, Arão Cardoso; Pereira, Giuliano Elias; Nassur, Rita de Cássia Mirella Resende; Lima, Marcos dos Santos