Browsing by Author Faria, P. B.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Artisanal Minas cheese parameters associated with regions of origin in Minas Gerais, BrazilDargère, A. F.; Pinto, S. M.; Abreu, L. R.; Correia, L. F.; Santos, D. B.; Silva, J. G.; Marçal, J. O.; Garbossa, C. A. P.; Faria, R. A. P. G.; Faria, P. B.
Jul-2010Caracteristicas fisico-quimicas e microbiológicas de ovos de codorna conservados na forma de piclesFaria, P. B.; Bressan, M. C.; Vieira, J. O.; Pereira, A. A.
Jul-2010Carcass and parts yield of broilers reared under a semi-extensive systemFaria, P. B.; Bressan, M. C.; Souza, X. R. de; Rossato, L. V.; Botega, L. M. G.; Gama, L. T. da
Dec-2011Condenação de fígados bovinos na região sul do estado do Espírito SantoVieira, N. P.; Faria, P. B.; Mattos, M. R.; Pereira, A. A.
Sep-2014Efeito da casca de mandioca sobre a qualidade da carne e parâmetros ruminais de ovinosFaria, P. B.; Pinto, A. M. G.; Costa, S. F.; Teixeira, J. T.; Romitti, F. D.; Carvalho, P.; Silva, J. N.
2019Efeito da suplementação de suínos em terminação com diferentes associações entre minerais sobre o desempenho, as características de carcaça e a viabilidade econômicaAlbuquerque, T. M. N. C; Cantarelli, V. S.; Garbossa, C. A. P.; Lopes, M. A.; Silveira, H.; Saraiva, L. K. V.; Orsi, A. S.; Silva, A. A.; Faria, P. B.
2019Efeito da suplementação de suínos em terminação com diferentes associações entre minerais sobre o desempenho, as características de carcaça e a viabilidade econômicaAlbuquerque, T. M. N. C; Cantarelli, V. S.; Garbossa, C. A. P.; Lopes, M. A.; Silveira, H.; Saraiva, L. K. V.; Orsi, A. S.; Silva, A. A.; Faria, P. B.
Jun-2015Effects of ractopamine and arginine dietary supplementation for sows on growth performance and carcass quality of their progeniesGarbossa, C. A. P.; Carvalho Júnior, F. M.; Silveira, H; Faria, P. B.; Schinckel, A. P.; Abreu, M. L. T.; Cantarelli, V. S.
2020Effects of the drying process on the fatty acid content, phenolic profile, tocopherols and antioxidant activity of baru almonds (Dipteryx alata Vog.)Campidelli, M. L. L.; Carneiro, J. D. S.; Souza, E. C.; Magalhães, M. L.; Nunes, E. E. C.; Faria, P. B.; Franco, M.; Vilas Boas, E. V. B.
2022Identification of SNPs and changes in protein coding of genes associated with beef quality in Nellore cattleCouto, C. E.; Livramento, K. G. do; Paiva, L. V.; Peconick, A. P.; Garbossa, C. A. P.; Cardoso, T. B.; Vasconcellos, R. C. C.; Faria, P. B.
2015Lipid profile and cholesterol of pork with the use of glycerin in feedingFaria, P. B.; Cantarelli, V. S.; Fialho, E. T.; Pinto, A. M. B. G.; Faria, J. H.; Rocha, M. F. M.; Guerreiro, M. C.; Bressan, M. C.
Mar-2012Meat quality and lipid profiles in crossbred lambs finished on clover-rich pasturesFaria, P. B.; Bressan, M. C.; Vieira, J. O.; Vicente-Neto, J.; Ferrão, S. P. B.; Rosa, F. C.; Monteiro, M.; Cardoso, M. G.; Gama, L. T.
Oct-2016Parâmetros microbiológicos em diferentes cortes de carne bovina resfriadaSilva, D. C.; Faria, P. B.; Pereira, A. A.; Duarte, W. F.; Nogueira, T. M.
Dec-2017Partial substitution of pork fat with canola oil in Toscana sausageMonteiro, G. M.; Souza, X. R.; Costa, D. P. B.; Faria, P. B.; Vicente, J.
2019Perfil lipídico da carne de frangos de corte de diferentes cruzamentos criados em sistema alternativoCruz, F. L.; Faria, P. B.
Aug-2011Performance and carcass characteristics of free-range broiler chickens fed diets containing alternative feedstuffsFaria, P. B.; Vieira, J. O.; Silva, J. N.; Rodrigues, A. Q.; Souza, X. R.; Santos, F. R.; Pereira, A. A.
Sep-2020Polymorphism of CAST and GDF-8 genes and association with physical-chemical parameters of sheep meatEsteves, C.; Livramento, K. G. do; Paiva, L. V.; Peconick, A. P.; Garcia, I. F. F.; Garbossa, C. A. P.; Cardoso, T. B.; Faria, P. B.
-Proximate composition and meat quality of broilers reared under different production systemsSouza, X. R.; Faria, P. B.; Bressan, M. C.
Apr-2012Qualidade da carne de frangos caipiras abatidos em diferentes idadesSouza, X. R.; Faria, P. B.; Bressan, M. C.
Feb-2021Qualidade da carne de frangos da linhagem Label Rouge suplementados com minerais biocomplexados e criados em sistema alternativoCruz, F. L.; Miranda, D. A.; Pontes, L. L. B.; Rubim, F. M.; Geraldo, A.; Faria, P. B.