Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/1973
Title: Monitoramento de alterações físicas, químicas e fisiológicas durante o amadurecimento de goiabas cv "Pedro Sato"
Other Titles: Monitoring of physical, chemical and physiological alterations during the ripening of guavas cv "Pedro Sato"
Authors: Santos, Custódio Donizete dos
Corrêa, Angelita Duarte
Pinheiro, Ana Carla Marques
Marcussi, Silvana
Oliveira Júnior, Ênio Nazaré de
Keywords: Psidium guajava L.
Etileno
Pectina
Açúcar
Ethylene
Pectin
Sugar
Issue Date: 1-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: ABREU, J. R. de. Monitoramento de alterações físicas, químicas e fisiológicas durante o amadurecimento de goiabas cv 'Pedro Sato'. 2010. 94 p. Tese (Doutorado em Agroquímica) - Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2010.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/1973
Appears in Collections:Agroquímica - Doutorado (Teses)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.