Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/1976
Title: Óleos essenciais de canela, manjerona e anis-estrelado: caracterização química e atividade biológica sobre Staphylococus aureus, Echerichia coli, Aspergillus flavus e Aspergillus parasiticus
Other Titles: Essential oils of cinnamon, manjorona and star anise: chemical characterization and biological activity on S. aureus, E. coli, A. flavus and A. parasiticus
Authors: Cardoso, Maria das Graças
Batista, Luis Roberto
Pimentel, Flávio Araújo
Keywords: Óleos essenciais
Anetol
4-terpineol
Aldeído cinâmico
Microrganismos
Essential oils
Anetole
Cinnamic aldehyde
Microorganisms
Issue Date: 1-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: FREIRE, J. M. Óleos essenciais de canela, manjerona e anis-estrelado: caracterização química e atividade biológica sobre Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Aspergillus flavus e Aspergillus parasiticus. 2008. ix, 68 p. Dissertação (Mestrado em Agroquímica) - Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2008.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/1976
Appears in Collections:Agroquímica - Mestrado (Dissertações)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.