Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/1976
Title: | Óleos essenciais de canela, manjerona e anis-estrelado: caracterização química e atividade biológica sobre Staphylococus aureus, Echerichia coli, Aspergillus flavus e Aspergillus parasiticus |
Other Titles: | Essential oils of cinnamon, manjorona and star anise: chemical characterization and biological activity on S. aureus, E. coli, A. flavus and A. parasiticus |
Authors: | Cardoso, Maria das Graças Batista, Luis Roberto Pimentel, Flávio Araújo |
Keywords: | Óleos essenciais Anetol 4-terpineol Aldeído cinâmico Microrganismos Essential oils Anetole Cinnamic aldehyde Microorganisms |
Issue Date: | 1-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | FREIRE, J. M. Óleos essenciais de canela, manjerona e anis-estrelado: caracterização química e atividade biológica sobre Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Aspergillus flavus e Aspergillus parasiticus. 2008. ix, 68 p. Dissertação (Mestrado em Agroquímica) - Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2008. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/1976 |
Appears in Collections: | Agroquímica - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.