Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2530
Title: | Tortas de nabo forrageiro (Raphanus sativus) e de pinhão manso (Jatropha curcas): Caracterização e utilização como aditivos na ensilagem de capim elefante. |
Other Titles: | Turnip (Raphanus sativus) and phisic nut (Jatropha curcas) cakes: characterization and use as additives in elephant grass silage. |
Authors: | Filho, José Cleto da Silva Alves, Nadja Gomes Cappele, Edilson Resende Neto, Pedro Castro |
Keywords: | Pinhão de purga Colza Capim elefante Silagem Raphanus sativus Jatropha curcas Pennisetum purpureum Silagem |
Issue Date: | 11-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | VAN CLEEF, E. H. C. B. Tortas de nabo forrageiro (Raphanus sativus) e de pinhão manso (Jatropha curcas): caracterização e utilização como aditivos na ensilagem de capim elefante. 2008. 77 p. Dissertação (Mestrado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2008. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2530 |
Appears in Collections: | Zootecnia - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Tortas de nabo forrageiro (Raphanus sativus) e de pinhão manso (Jatropha curcas) Caracterização e utilização como aditivos na ensilagem de capim elefante.pdf | 313,27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.