Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2530
Title: Tortas de nabo forrageiro (Raphanus sativus) e de pinhão manso (Jatropha curcas): Caracterização e utilização como aditivos na ensilagem de capim elefante.
Other Titles: Turnip (Raphanus sativus) and phisic nut (Jatropha curcas) cakes: characterization and use as additives in elephant grass silage.
Authors: Filho, José Cleto da Silva
Alves, Nadja Gomes
Cappele, Edilson Resende
Neto, Pedro Castro
Keywords: Pinhão de purga
Colza
Capim elefante
Silagem
Raphanus sativus
Jatropha curcas
Pennisetum purpureum
Silagem
Issue Date: 11-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: VAN CLEEF, E. H. C. B. Tortas de nabo forrageiro (Raphanus sativus) e de pinhão manso (Jatropha curcas): caracterização e utilização como aditivos na ensilagem de capim elefante. 2008. 77 p. Dissertação (Mestrado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2008.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2530
Appears in Collections:Zootecnia - Mestrado (Dissertações)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.