Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2655
Title: Influência de diferentes métodos de controle de doenças fúngicas do cafeeiro (Coffea arabica L.) na qualidade dos grãos
Other Titles: Influence of different methods of fungical diseases of coffee plant (Coffea arabica L.) in the grain quality
Authors: Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
Guimarães, Rubens José
Mendes, Antônio Nazareno Guimarães
Keywords: Café - Qualidade
Café - Processamento
Coffee - Quality
Coffee - Processing
Issue Date: 12-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: ABRAHÃO, A. A. Influência de diferentes métodos de controle de doenças fúngicas do cafeeiro (Coffea arabica L.) na qualidade dos grãos. 2006. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2009.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2655
Appears in Collections:Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.