Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2806
Title: | Caracterização e estabilidade de pré-misturas para bolos à base de farinha de banana verde |
Other Titles: | Characterization and stability of pre-mixture for cakes using flour of green banana |
Authors: | Pereira, Joelma Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga Morais, Augusto Ramalho de Resende, Jaime Vilela de |
Keywords: | Banana verde Amido de banana Panificação Análise sensorial Green banana Cakes Sensorial analysis |
Issue Date: | 14-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | BORGES, A. de M. Caracterização e estabilidade de pré-misturas para bolos à base de farinha de banana verde. 2007. 102 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2007. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2806 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Caracterização e estabilidade de pré-misturas para bolos à base de farinha de banana verde.pdf | 6,33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.