Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2816
Title: Complexos enzimáticos em rações fareladas para frangos de corte
Other Titles: Enzymatic complexes in mashes for broiler chickens
Authors: Bertechini, Antônio Gilberto
Fassani, Édison José
Rodrigues, Paulo Borges
Keywords: Nutrição e alimentação animal
Frango de corte
Complexo enzimático
Característica intestinal
Energia metabolizável
Desempenho
Broiler chickens
Enzymatic complexes
Intestinal characteristics
Metabolizable energy
Performance
Issue Date: 14-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: CARVALHO, J. C. C. de. Complexos enzimáticos em rações fareladas para frangos de corte. 2006. 64 p. Dissertação (Mestrado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2006.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2816
Appears in Collections:Zootecnia - Mestrado (Dissertações)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DISSERTAÇÃO_Complexos enzimáticos em rações fareladas para frangos de corte.pdf299,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.