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Título: Os efeitos dos sistemas de autorregulação para a coordenação da cadeia produtiva do café
Título(s) alternativo(s): Effect of auto-regulation system for the coordination of the coffee production chain
Palavras-chave: Café
Certificação
Governança
Regulação
Coffee
Certification
Governance
Regulation
Data do documento: 2017
Editor: Centro Universitário de Maringá (UniCesumar)
Citação: NICOLELI, M.; SANTOS, A. C. dos. Os efeitos dos sistemas de autorregulação para a coordenação da cadeia produtiva do café. Revista em Agronegócio e Meio Ambiente, Maringá, v. 10, n. 1, p. 25-48, jan./mar. 2017.
Resumo: The coffee agribusiness underwent significant transformations due to the deregulation process of the coffee market, when state subsidies were replaced by an auto-regulatory system used by producers. Certifications are the means to establish the parameters with which coffee should be produced and commercialized, aligned to new standards and requirements on the global market. However, the lack of consistencies in the auto-regulation systems provided a more specialized governance system coupled to complex coordination. A qualitative research has been applied through secondary and primary data. Current study investigates the
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/29976
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