Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4085
Title: Desempenho, características de carcaça e qualidade da carne de tourinhos Red Norte alimentados com oleaginosas e vitamina E
Other Titles: Performance, carcass traits and meat quality of Red Norte bullocks fed oilseeds and vitamin E
Authors: Jorge, André Mendes
Ladeira, Márcio Machado
Ramos, Eduardo Mendes
Pereira, Renata Apocalypse Nogueira
Chizzotti, Mario Luiz
Cunha, Daniel de Noronha Figueiredo Vieira da
Keywords: Ácido linoléico
Bovino - Confinamento
Lipídios
Carne bovina - Qualidade
Raças compostas
Linoleic acid
Lipids
Issue Date: 29-Sep-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: MACHADO NETO, O. R. Desempenho, características de carcaça e qualidade da carne de tourinhos Red Norte alimentados com oleaginosas e vitamina E. 2011. 112 p. Tese (Doutorado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2011.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4085
Appears in Collections:Zootecnia - Doutorado (Teses)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.