Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4085
Title: | Desempenho, características de carcaça e qualidade da carne de tourinhos Red Norte alimentados com oleaginosas e vitamina E |
Other Titles: | Performance, carcass traits and meat quality of Red Norte bullocks fed oilseeds and vitamin E |
Authors: | Jorge, André Mendes Ladeira, Márcio Machado Ramos, Eduardo Mendes Pereira, Renata Apocalypse Nogueira Chizzotti, Mario Luiz Cunha, Daniel de Noronha Figueiredo Vieira da |
Keywords: | Ácido linoléico Bovino - Confinamento Lipídios Carne bovina - Qualidade Raças compostas Linoleic acid Lipids |
Issue Date: | 29-Sep-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | MACHADO NETO, O. R. Desempenho, características de carcaça e qualidade da carne de tourinhos Red Norte alimentados com oleaginosas e vitamina E. 2011. 112 p. Tese (Doutorado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2011. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4085 |
Appears in Collections: | Zootecnia - Doutorado (Teses) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TESE_Desempenho, características de carcaça e qualidade da carne de tourinhos Red Norte alimentados com oleaginosas e vitamina E.pdf | 498,65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.