Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4191
Title: | Características de carcaça e perfil de ácidos graxos da carne de tourinhos Red Norte e Nelore terminados em confinamento |
Other Titles: | Characteristics of carcass and profile of fatty acids in the meat of Red Norte and Nellore young bulls in feedlot |
Authors: | Gonçalves, Tarcísio de Moraes Ladeira, Márcio Machado Ramos, Eduardo Mendes Paulino, Pedro Veiga Rodrigues Chizzotti, Mario Luiz |
Keywords: | Bovino de corte Carne - Qualidade Ácidos graxos Carcass Fatty acid profile |
Issue Date: | 30-Sep-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | LOPES, L. S. Características de carcaça e perfil de ácidos graxos da carne de tourinhos Red Norte e Nelore terminados em confinamento. 2010. 124 p. Tese (Doutorado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2010. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4191 |
Appears in Collections: | Zootecnia - Doutorado (Teses) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TESE_Características de carcaça e perfil de ácidos graxos da carne de tourinhos Red Norte e Nelore terminados em confinamento.pdf | 533,82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.