Use este identificador para citar ou linkar para este item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/42710
Título: | Proteína ideal para frangos de corte e poedeiras: revisão |
Título(s) alternativo(s): | Ideal protein for broilers and layers: review |
Palavras-chave: | Aminoácidos digestíveis Aves Desempenho Proteína bruta Digestible amino acids Poultry Performance Crude protein |
Data do documento: | Jun-2013 |
Editor: | Nutritime Ltda |
Citação: | BERNARDINO, V. M. P. et al. Proteína ideal para frangos de corte e poedeiras: revisão. Revista Eletrônica Nutritime, [S.l.], v. 10, n. 3, p. 2467-2487, mai./jun. 2013. |
Resumo: | The ideal protein concept has been used in feed formulations after several studies showed that the supply of crude protein in the diet was causing damage to animal performance. This was a time to remove the excess amino acids needed an additional expenditure of energy. With the industrial production of amino acids on a large scale allowed for greater use of the ideal protein concept and consequently reduce the cost and nitrogen excretion. So with this review we discuss results of research using the concept of ideal protein in poultry and factors that may interfere with the relationship of amino acids of broilers and layers. |
URI: | https://www.nutritime.com.br/site/artigo-201-proteina-ideal-para-farngos-de-cote-e-pordeiras-revisao/ http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/42710 |
Aparece nas coleções: | DZO - Artigos publicados em periódicos |
Arquivos associados a este item:
Não existem arquivos associados a este item.
Os itens no repositório estão protegidos por copyright, com todos os direitos reservados, salvo quando é indicado o contrário.