Página de Busca


Filtros correntes:

Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1-10 de 69.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
Set-2015Natural antimicrobials as additional hurdles to preservation of foods by high pressure processingOliveira, Thales Leandro Coutinho de; Ramos, Alcinéia L. S.; Ramos, Eduardo Mendes; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Cristianini, Marcelo
14-Dez-2015Climacteric pattern of mangaba fruit (Hancornia speciosa Gomes) and its responses to temperatureLima, Juliana Pinto de; Rodrigues, Lucas Ferreira; Monteiro, Aline Gomes Dias Pinto; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jan-2015Growth and maturation of pequi fruit of the Brazilian cerradoRodrigues, Luiz José; Paula, Nélio Ranieli Ferreira de; Pinto, Daniella Moreira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jun-2015Development of whey protein isolate bio-nanocomposites: effect of montmorillonite and citric acid on structural, thermal, morphological and mechanical propertiesAzevedo, Viviane M.; Dias, Marali Vilela; Borges, Soraia Vilela; Costa, Ana Letícia R.; Silva, Eric Keven; Medeiros, Éber Antonio A.; Soares, Nilda de Fátima F.
2015Farinha desmucilada de taro utilizada na elaboração de bolosAndrade, Luan Alberto; Nagata, Carina Lumie Pereira; Assumpção, Giovana Maria Pereira; Gonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Pereira, Joelma
2015Technological characterization and classification of wheat lineages cultivated in the cerrado mineiroMadeira, Raul Antônio Viana; Fernandes, Anderson Felicori; Reis, Wagner Pereira; Carvalho, Carlos Wanderlei Piler de; Pereira, Joelma
Out-2015Quantification of extra-virgin olive oil adulteration with soybean oil: a comparative study of NIR, MIR, and Raman spectroscopy associated with chemometric approachesMendes, Thiago O.; Rocha, Roney A. da; Porto, Brenda L. S.; Oliveira, Marcone A. L. de; Anjos, Virgilio de C. dos; Bell, Maria J. V.
30-Abr-2015Estabilidade da pré-mistura de bolo elaborada com 60% de farinha de banana verdeBorges, Antonia de Maria; Pereira, Joelma; Silva Júnior, Antenor; Lucena, Eliseu Marlônio Pereira de; Sales, Júlio Cesar de
Dez-2015Phenolic carvacrol as a natural additive to improve the preservative effects of high pressure processing of low-sodium sliced vacuum-packed turkey breast hamOliveira, Thales Leandro Coutinho de; Leite Junior, Bruno Ricardo de Castro; Ramos, Alcinéia L. S.; Ramos, Eduardo Mendes; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Cristianini, Marcelo
2015Optimization of taro mucilage and fat levels in sliced breadsNagata, Carina Lumie Pereira; Andrade, Luan Alberto; Pereira, Joelma