Página de Busca


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 291-300 de 1284.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2016Comportamento de óleo essencial de alecrim microencapsulado por spray drying em diferentes umidades relativasFernandes, Regiane Victória de Barros; Carmo, Eloá Lourenço do; Borges, Soraia Vilela; Botrel, Diego Alvarenga; Silva, Yasmim Fernanda da; Souza, Hugo Junior Barboza de
Jun-2018Utility of blended polymeric formulations containing Cellulose Nanofibrils for encapsulation and controlled release of sweet orange essential oilSouza, Hugo Junior Barboza de; Fernandes, Regiane Victória de Barros; Borges, Soraia Vilela; Felix, Pedro Henrique Campelo; Viana, Lívia Cássia; Lago, Amanda Maria Teixeira; Botrel, Diego Alvarenga
Jan-2018Assessment of chemical and sensory quality of sugarcane alcoholic fermented beverageOliveira, Érica Resende; Caliari, Márcio; Soares Júnior, Manoel Soares; Oliveira, Aryane Ribeiro; Duarte, Renata Cristina Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2018Effect of marolo (Annona crassiflora Mart.) pulp flour addition in food barsSilva, Jéssyca Santos; Damiani, Clarissa; Silva, Edson Pablo; Ruffi, Cristiane Rodrigues Gomes; Asquieri, Eduardo Ramirez; Silva, Thays Lorrayne Lavrinha e; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2019Impact of the drying process on the quality and physicochemical and mineral composition of baru almonds (Dipteryx Alata Vog.) impact of the drying process on baru almondsCampidelli, Marina; Carneiro, João de Deus; Souza, E. C.; Magalhães, Maisa; Konig, Isaac; Braga, Mariana; Orlando, Tamira; Simão, Sérgio Domingos; Lima, Lidiany; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Mar-2015Caracterização química e física de frutos de curriola, gabiroba e murici provenientes do cerrado brasileiroMorzelle, Maressa Caldeira; Bachiega, Patricia; Souza, Ellen Cristina de Souza; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Lamounier, Marina Leopoldina
2017Rheological properties of selected Brazilian honeys as a function of temperature and soluble solid concentrationSilva, Vanelle Maria da; Torres Filho, Robledo de Almeida; Resende, Jaime Vilela de
2020The influence of sensory attributes on overall liking by a gamma regression model: an analysis of Cerrado mixed fruits jamsPereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Dias, Ana Clara Costa; Queiroz, Fabiana; Pinheiro, Ana Carla Marques; Borges, Soraia Vilela; Cirillo, Marcelo Ângelo
Nov-2017Hygroscopic thermal and chemical properties of cinnamon essential oil microparticles obtainded by spray dryingCampelo, Pedro Henrique; Figueiredo, Jayne de Abreu; Ferraz, Vany; Yoshida, Maria Irene; Fernandes, Regiane Victória de Barros; Botrel, Diego Alvarenga; Borges, Soraia Vilela
2017Effect of pasteurisation and freezing method on bioactive compounds and antioxidant activity of strawberry pulpGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Resende, Nathane Silva; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Resende, Jaime Vilela de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros